Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Corp de iluminat NanLite Forza 60B Bi-Color LED Spotlight

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1679 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2031
Out Of stock
Descriere
NanLite Forza 60B este primul membru bi-color al seriei Forza, depasind actualul spot daylight Forza 60 (5600k) cu o gama mai larga de culori: 2700K-6500K. Acest lucru va permite sa potriviti rapid situatiile de iluminare (ambientala naturala sau artificiala), cu usurinta, la rasucirea unui cadran, facand usoara obtinerea culorilor echilibrate precise, fara a fi nevoie de geluri, economisind timp si bani.

In ciuda dimensiunilor reduse (lungime cat palma, greutate 820 g), este capabila sa emita un impresionant 13830 Lux la 1 metru 5600K cu reflectorul standard proiectat cu precizie. La fel ca in toata gama Forza, Forza 60B are CRI de 96 si TLCI de 98, asigurand o redare profesionala a culorilor in mod constant. Toate acestea intr-o carcasa din fibra de carbon si aliaj de aluminiu si magneziu similara cu a unei doze de Cola cu dimensiuni 13 cm X 8 cm X 7 cm si greutate propie de 680 grame, in momentul de fata cel mai puternic output din lume pentru un body atat de miniaturizat !

La simpla apasare a unui buton, puteti simula 12 efecte diferite de iluminare: CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion and Welding. Toate acestea sunt concepute pentru a va imbunatati munca si pentru a va economisi timp creand scenarii complexe de iluminare.

Forza 60B are o montura FM Mount, care va permite sa folositi toate modificatoarele Forza 60. Un adaptor Bowens optional va va permite sa atasati modificatori standard Bowens. Astfel, Forza 60B este compatibila cu o selectie masiva de modificatori de lumina, incluzand, dar fara a se limita la linia de softbox-uri si umbrele NanLite.

Optimizat pentru a fi utilizat in studio sau in locatie, Forza 60B poate functiona fie cu adaptorul de curent alternativ inclus, cu baterii NPF sau cu o baterie de V-mount, utilizand battery grip (nu este inclus) sau cablul D-tap (nu este inclus). Acest lucru va permite sa functionati in orice locatie, indiferent de disponibilitatea alimentarii.

Un ventilator controlabil care este linistit si rezistent, ofera o durata de viata de 60.000 de ore, asigurandu-va ca aparatul are performante bune pentru mai mult timp. Emitand o iesire sonora redusa de 20dB la puterea maxima, este perfect chiar si in situatiil in care este nevoie de liniste. Forza 60B accepta, de asemenea, oprirea ventilatorului pentru a obtine o liniste completa.

Forza 60B are un port USB care accepta actualizarea firmware-ului, mentinand astfel lumina disponibila pentru multiple viitoare posibilitati. In plus, poate fi controlata fara fir prin intermediul controlerelor 2.4G, ceea ce o face lumina ideala pentru toate nivelurile de productie.

Luminile Forza 60B pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura