Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa NanLite Compac 100B BiColor Slim Soft Light Studio LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1377 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2009
Out Of stock
Descriere
Combinand un profil subtire cu o luminozitate impresionanta, panourile Nanlite Compac 100B Bi-Color Slim Soft Light Studio LED Panel obtin o iluminare similara cu softbox-urile mari, dar la o fractiune din dimensiunea aestora si zero timp de configurare. Acest design care economiseste spatiu le face o optiune ideala pentru iluminat portrete, interviuri, streaming live, fotografie de alimente, vlogging, fotografie de produse si multe altele.

Cu LED-urile din seria Compac puteti obtine rapid rezultate frumoase, la calitate de studio, fara a adauga filtre de plastic sau difuzie de panza. Controalele din spate va permit sa variati luminozitatea de la 0-100% si temperatura de la cald la rece (3200K-5600K). Un panou LCD va arata exact ce setari utilizati, fiind usor de ajustat putand apoi sa fie recreate, astfel incat rezultatele dvs. vor fi intotdeauna consecvente si usor de repetat.

Indiferent daca filmati un videoclip in locatie sau configurati un spatiu de studio pentru filmare / fotografie de acasa, LED-urile din seria Compac va ofera lumina de care aveti nevoie. Cu o grosime de numai 7.6 cm, Compac 100B foloseste LED-uri de inalta eficienta pentru a oferi o iluminare de 8360 lumeni (2862 Lux la 1m 5600K). Furnizat cu o montura pentru receptor standard de 5/8", Compac poate fi montat direct pe orice stativ de lumina standard.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura