Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Kit 2 x corp iluminat NanLite FS-150 LED Daylight Spot Light

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2399 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
FS-150 2KIT-S
Out Of stock
Descriere
NanLite FS-150 2KIT este un kit alcatuit din doua lumini NanLite FS-150 (cu reflectoare incluse), doua softbox-uri NanLite SB-RT-90X60 si o geanta de transport.

NanLite FS-150 este o lampa compacta, puternica si capabila sa produca o lumina soft uniforma. Este perfecta pentru streaming live, fotografii si productii in miscare.

Lumina soft puternica, raspandita uniform

Spotul FS-150 Daylight adopta o noua si indrazneata tehnologie de iluminare, are dimensiuni mai mari in comparatie cu LED-urile COB, dar produce o lumina mai eficienta si mai uniforma. Acest lucru face ca FS-150 sa fie capabil sa furnizeze o putere mare de pana la 26380 Lux la 1 m (cu reflectorul inclus), care produce un fascicul de lumina neteda, moale si uniforma, pentru o filmare cat mai clara.

Sistem complet integrat, cu o racire excelenta

Sistemul compact all in one combina unitatea de control, adaptorul de alimentare si corpul lampii. Acest design integrat face ca FS-150 sa fie mai compact si mai usor, fara a pierde puterea, astfel oferind mai mult confort pentru filmare sau fotografiere. Ventilatorul incorporat imprastie caldura in mod eficient, asigurandu-se ca dispozitivul functioneaza perfect pentru mai mult timp.

11 efecte practice incorporate

11 efecte practice incorporate, inclusiv INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion si Welding. Toate sunt concepute pentru a va imbunatati munca si a va economisi timp, creand scenarii complexe de iluminare.

Posibilitati nesfarsite de modelare a luminii

Folosind suportul de umbrela si montura Bowens disponibila pe scara larga, FS-150 este compatibil cu o selectie masiva de modificatori de lumina, cum ar fi beauty dish, softbox, umbrele.

Suporta actualizari de firmware si control wireless

FS-150 are un port USB integrat pentru a sprijini actualizarea firmware-ului, asigurandu-se ca lumina este intotdeauna disponibila pentru imbunatatiri de software suplimentare. In plus, poate fi controlata wireless printr-un controler 2.4G, facand-o lumina ideala pentru toate nivelurile de productie.

Luminile FS-150 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK. Ce este si cum functioneaza aceasta, aflati de aici.

Nota: Retineti ca firmware-ul lampilor FS-150 va trebui sa fie actualizat pentru a putea fi utilizat cu aplicatia mobila NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura