Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Corp de iluminat NanLite Forza 200 Daylight LED 37540 Lux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3193 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2032
Out Of stock
Descriere
Forza 200 de la NanLite combina un design compact cu o putere ridicata de 200 W, emisa printr-un LED COB avansat. Cu reflectorul inclus, proiectat cu precizie, este capabil sa emita o iluminare impresionanta, de 37540 Lux la 1 metru. La fel ca in toata gama Forza, ofera culori precise, echilibrate pe timp de zi, la 5600K, cu un CRI de 98 si TLCI de 97, asigurand redarea profesionala a culorilor.

La simpla apasare a unui buton, puteti simula 11 efecte practice diferite de iluminare - INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion si Welding. Toate acestea sunt concepute pentru a va imbunatati munca si pentru a va economisi timp creand scenarii complexe de iluminare. De asemenea, Forza 200 are port USB pentru a suporta actualizari de firmware, oferind mai multe variante utilizatorilor.

Unitatea de control este separata de lampa, ceea ce reduce considerabil greutatea acesteia, fara a limita puterea de iesire. Cu clema suportului de lumina inclusa, este usor sa montati unitatea de control pe un suport sau sa o tineti in mana. Forza 200 are comenzi intuitive la bord sau poate fi controlata wireless prin 2.4 G sau DMX, ceea ce o face lumina ideala pentru toate nivelurile de productie.

Folosind montura Bowens disponibila pe scara larga, Forza 200 este compatibila cu o selectie masiva de modificatoare de lumina, cum ar fi softbox-uri si multe altele. Yoke-ul rotativ de 360 ​​de grade usureaza reglarea unghiului fasciculului sau atarnarea deasupra subiectului.

Optimizat pentru a fi utilizat in studio sau la locatie, Forza 200 poate fi alimentata fie de adaptorul de curent alternativ inclus, fie de o singura baterie de 14,4 V - 26 V / 12A V-mount (nu este inclusa), ceea ce o face una dintre cele mai portabile lumini puternice disponibile .

Va rugam sa retineti:

Cu 14,4V baterie 12A V-mount: iesire 120W

Cu baterie de 26V 12A V-mount: iesire 200W

Un ventilator controlabil, care este silentios si durabil, ofera o durata de viata de 60.000 de ore, asigurandu-va ca aparatul are performante bune pentru mai mult timp. Emitand o iesire sonora mica de 20dB la puterea maxima, ventilatorul este capabil sa functioneze in cele mai stricte conditii. De asemenea, adaptorul AC este fara ventilator, fiind complet tacut.

Luminile Forza 200 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura