Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa LED NanLite Forza 60 / LumiPad 25 3KIT-P Interview LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2650 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2022-3KIT-L
Out Of stock
Descriere
NanLite Forza 60 / LumiPad 25 3KIT-P este un kit alcatuit dintr-o lampa NanLite Forza 60 (cu reflector de 55 grade RF-FZ60 inclus), doua lampi NanLite Lumipad 25, un maner NanLite Forza 60 Battery Grip BH-FZ60, o geanta pentru transport tip hard case, plus adaptoarele de alimentare aferente.

Forza 60 LED de la NanLite este un corp de iluminat cu o putere de iluminare remarcabila in raport cu dimensiunea sa. Cu o greutate de numai 820 g datorata utilizarii extensive a fibrei de carbon si aluminiului prelucrat cu laser, modelul Forza 60 utilizeaza un modul COB LED pentru a emite impreuna cu reflectorul inclus o valoare remarcabila de 18820Lux / 1m de lumina 5600K care poate fi amplificata cu o lentila Fresnel optionala la uimitoarea valoare de 23860 Lux / 1m. Toate mentinand un CRI/TLCI de 98/95, asigurand o redare exacta a culorilor.In plus, cu atenuarea luminii de la 100% pana la 1%, puteti adapta rapid modelul Forza 60 la orice scena fara a adauga filtre ND sau difuzie. Conceput pentru a fi lumina LED perfecta si usor de transportat oriunde, Forza 60 are carcasa construita din fibra de carbon si aliaj de aluminiu cu magneziu - cantareste doar 680 g si este aproximativ de dimensiunea unei doze de cola, avand dimensiunile 13 cm x 8 cm x 7 cm. Cel mai puternic output din lume pentru un body atat de miniaturizat!. Puteti impacheta usor Forza 60 in orice geanta sau case de echipamente si chiar in rucsac iar producatorul livreaza oricum lampa impreuna cu o geanta profesionala pentru transport si depozitare. Luminozitatea unei lampi este importanta, dar fara precizie de culoare, o tona de timp si bani vor fi pierdute in post-productie. Forza 60 are un CRI de 98si un TLCI de 95, ceea ce inseamna ca poti filma cu incredere, stiind ca reproducerea culorilor va fi precisa. Pentru a tine pasul cu viteza de productie, NanLite a mentinut montura Modificatorului de la Forza 60 rapida si simpla. Cu o singura apasare de buton si un sfert de rotatie, puteti schimba oricare dintre modificatorii de lumina NanLite special proiectati. Cu efecte speciale pre-programate intr-un sistem de meniu simple-to-master, Forza face usara imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. La atingerea unui buton, puteti simula efectele de lumina ale fulgerului, ale ecranului TV, ale blitului si ale unui bec ce se intrerupe. Optimizat pentru a fi utilizat in studio sau in locatie, Forza 60 poate rula fie cu adaptorul AC inclus, fie impreuna cu 2 acumulatori tip L Sony NP-F, astfel incat sa puteti opera in orice locatie, indiferent de disponibilitatea alimentarii. Livrat cu o montura standard pentru receptorul de 5/8", Forza 60 poate fi montat direct pe orice suport standard de iluminat, iar yoke-ul rotativ de 330 de grade face usoara reglarea unui unghi sau sa atarnarea luminii de un tavan pentru utilizarea in studio. De asemenea, Forza 60 poate fi utilizat chiar si in cele mai sensibile situatii sonore, gratie ventilatorului ultra silentios.

NanLite LumiPad 25 este o lampa video spectaculoasa cu un profil ultra subtire, cu lumina puternica dar in acelasi timp softlight. Este dimabila de la 0 pana la 100%, cu o putere maxima de 2140 lumeni (930 Lux la 1m 5600K), CRI / TLCI de 95/93 si temperatura de culoare reglabila de la 3200-5600K, iar tehnologia speciala LEM produce o emisie luminoasa tip plasma LEP. Recomandata videografilor si fotografilor indeosebi in situatiile cand se filmeaza de aproape copii (nu este deranjanta si implicit nu permite aparitia grimaselor sau rictusului) dar si pentru orice alte filmari indoor sau outdoor. Lampa este usoara si poate fi montata pe orice stativ, rig, este dotata cu sistem tilt pentru inclinare si accepta orice baterie din seria L de tip Sony NP-F. Raport calitate / pret exceptional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura