Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Corp de iluminat NanLite Forza 300B LED Bi-color Spot Light

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4570 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2037
Out Of stock
Descriere
Adoptand un factor de forma popular, usor de utilizat, Forza 300B de la NanLite are o gama generoasa de temperatura variabila a culorii, intre 2700 si 6500K, astfel ca se imbina perfect in orice situatie de lumina ambientala, se potriveste cu alte corpuri de iluminat si da frau unei creativitati expresive. Forza 300B este reglabil, fara schimbarea culorii, asa cum afirma ratingurile ridicate ale luminii CRI/TLCI de 95/98. In timp ce faceti ajustari la intensitatea culorii si luminii la nivel local pe dispozitiv, le puteti face si de la distanta de la o consola prin DMX sau fara fir folosind Wi-Fi sau Bluetooth.

Exista 12 efecte speciale, inclusiv CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle / Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion si Welding. 300B este gata pentru utilizare in intreaga lume datorita sursei sale de alimentare de la 100 la 240V, dar il puteti utiliza, de asemenea, la putere maxima timp de 49 de minute folosind doua baterii V-Mount atunci cand alimentarea de curent alternativ nu este disponibila.

Iesire luminoasa

Cu reflectorul inclus, Forza 300B produce o iluminare impresionanta de 37.440 Lux la 1 metru. Atunci cand este echipat cu fresnelul optional FL-20G, puterea de lumina urca la un uimitor 140.000 Lux la 1 metru. In plus, cu o reglare de la 100% la 0%, puteti adapta rapid Forza 300B in orice scena fara a adauga filtre ND sau difuzie.

Bi-Color variabil

Forza 300B foloseste un modul LED COB cu o gama variabila de temperatura a culorii de la 2700 la 6500K, astfel incat sa puteti potrivi rapid situatiile naturale de iluminare ambientala sau artificiala cu o rasucire a cadranului si sa eliminati nevoia de geluri.

Design compact si usor

Creat pentru a elimina dificultatile de deplasare cu corpuri de iluminat mari, Forza 300B are carcasa manufacturata din fibra de carbon si aliaj de aluminiu si magneziu sicantareste doar 1.8 Kg ( iar controllerul 2.7 Kg )si este suficient de compact pentru a fi ambalat in majoritatea case-urilor si gentilor videografilor si fotografilor ,iar producatorul livreaza aceasta lampa cu o geanta profesionala pentru transport si depozitare

Precizie ridicata a culorii

Luminozitatea unei lampi este importanta, dar fara precizia culorii, veti ajunge sa cheltuiti o tona de timp si bani in post-productie. Forza 300B are un CRI de 96 si un TLCI de 98, ceea ce inseamna ca puteti filma / fotografia cu incredere stiind ca reproducerea culorilor va fi precisa.

Posibilitati nesfarsite de modelare a luminii

Prin utilizarea monturii universale tip Bowens pentru modificatoarele de lumina si incorporarea unui suport pentru umbrele in yoke, Forza 300B este compatibila cu o selectie masiva de modificatoare de lumina, inclusiv, dar fara a se limita la, linia de Fresnels, softbox-uri si umbrele a lui NanLite.

Efecte practice

Cu 12 efecte speciale pre-programate intr-un meniu simplu de utilizat, Forza 300B face mai usoara imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. Efectele includ CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion si Welding.

Unitatea de alimentare si control

Pentru a mentine un centru de greutate scazut si comenzi usor accesibile, panoul de control al Forza 300B, adaptorul de curent alternativ si placa bateriei au fost combinate intr-o singura unitate ce poate fi agatata convenabil de orice suport luminos. Unitatea serveste si ca punct de conexiune DMX / RDM, permitand adoptarea rapida a Forza 300 in orice mediu controlat prin DMX.

Utilizare oriunde

Optimizat pentru utilizare in studio sau in aer liber, Forza 300B poate functiona fie cu adaptorul CA inclus, fie cu doua baterii de 14.8V V-mount (neincluse), astfel incat sa puteti opera in orice locatie, indiferent de disponibilitatea alimentarii cu energie.

Gata de utilizare in studio si locatie

Furnizat cu o montura standard de 5/8", modelul Forza 300B poate fi montat direct pe orice suport standard de lumina, iar yoke-ul rotativ
Trimite mesaj
Din Gura in Gura