Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Corp de iluminat NanLite Forza 150 Daylight LED Monolight

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2599 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
12-2039
Out Of stock
Descriere
Nanlite Forza 150 este un corp de iluminat monolight uimitor de compact si usor, avand in vedere lumina puternica pe care o ofera. Un factor de forma all-in-one care cantareste doar 1.36 kg si capabil sa produca 27.960 lux la 1 metru (cu reflector), Forza 150 poate fi folosit confortabil ca lumina cheie pentru proiecte mici, ca parte a unei configuratii de interviu, in studiouri, conferinte de presa sau ca parte a unei productii mari. Fiind usor si cu o lumina puternica, nu va va pune limite imaginatiei. Forza 150 exceleaza la redarea subtilitatilor culorii realiste! Mentinerea unor evaluari CRI (96) si TLCI (98) extrem de ridicate la 5600K va asigura ca perceptia dvs. de culoare ramane reala. Creatiile indraznete sunt activate fara efort de cele 11 efecte incorporate, toate ajustate cu usurinta cu o simpla atingere (Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion, INT Loop si Welding). De asemenea, Forza 200 are port USB pentru a suporta actualizari de firmware, oferind mai multe variante utilizatorilor. Adoptand designul integrat foarte cautat, asa cum se vede in Forza 60, Forza 150 va permite sa intelegeti viitorul prin operarea simpla intuitiva. Luminozitatea ridicata este gestionata eficient prin disiparea avansata a caldurii si racirea interna controlabila a ventilatorului pentru a va feri de zgomotul si caldura in timpul oricarei filmari. Forza 150 accepta atat alimentarea de curent continuu, cat si optiunile de baterie, oferindu-va mai multe optiuni in miscare, fara a pierde energie. Conectivitatea Bluetooth prin aplicatia Nanlink permite un control wireless avansat. Combinand acest lucru cu comenzile 2.4G, DMX si RDM, Forza 150 a fost proiectat pentru o utilizare usoara la toate nivelurile de productie. Forza 150 are o montura FM Mount, care va permite sa folositi toate modificatoarele Forza 60. Un adaptor Bowens inclus va va permite sa atasati modificatori standard Bowens. Astfel, Forza 150 este compatibila cu o selectie masiva de modificatoare de lumina, incluzand, dar fara a se limita la linia de softbox-uri si umbrele NanLite. Permite impachetarea cu usurinta intr-o geanta de transport spatioasa, cu compartimentare rezonabila, precum si compartimente adecvate si protectie suficienta.

Luminile Forza 150 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK. Ce este si cum functioneaza aceasta, aflati de aici.

Nota: Retineti ca firmware-ul lampilor Forza 150 va trebui sa fie actualizat pentru a putea fi utilizat cu aplicatia mobila NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura