Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala solara Bluetti EP500 Pro 5100Wh/2000W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23933 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
EP500PRO
Out Of stock
Descriere
Bluetti EP500 Pro are o capacitate de nu mai putin de 5100Wh si este potrivit pentru alimentarea dispozitivelor cu o putere maxima de pana la 3000W (sarcina de varf 6000W). Ganditi-va la frigidere/lazi frigorifice, o pompa de apa, aparat de cafea, unelte electrice, plite electrice (de camping) etc. Seria EP500 Pro are o functionare simpla si este complet plug-and-play. Cu rotile mobile de pe partea inferioara a EP500 Pro este posibil sa mutati centrala electrica. Un detaliu unic al EP500 Pro este sistemul UPS integrat.

Acest sistem asigura ca atunci cand se intrerupe alimentarea, dispozitivele dumneavoastra pot fi inca alimentate cu energie. Cand puterea scade la o rata instabila, aceasta va fi detectata in sistemul BMS, iar EP500 Pro va furniza cantitatea corecta de energie la orice este conectat in prezent la statia de alimentare.Cu aplicatia monitorizati, gestionati si optimizati consumul de energie de oriunde. Datorita acestei aplicatii, aveti la indemana: informatii despre starea statiei de incarcare si optiuni de incarcare pentru a maximiza durata de viata a bateriei. In plus, puteti descarca cu usurinta cele mai recente actualizari de firmware. EP500 Pro este, de asemenea, echipat cu un ecran tactil inteligent si usor de utilizat pentru a opera toate functiile sistemului.Bateria integrata LiFePO4 rezista multi ani, chiar si in cazul utilizarii intensive, zilnice. Cu peste > 6.000 de cicluri de incarcare, aceasta baterie are una dintre cele mai inalte evaluari ale ciclului de viata pentru statiile electrice portabile. Cu 365 de zile pe an, acest sistem poate fi folosit mai mult de 16 ani inainte de a ajunge la o capacitatede 80%. Chiar si dupa primele 6000 de cicluri de incarcare, statia de alimentare EP500 Pro va functiona in continuare pentru nenumarati ani.

Prin cablul de incarcare AC, EP500 Pro poate fi incarcat intr-un timp scurt, si anume in 2, 2,5 ore. De asemenea, este posibil sa incarcati EP500 Pro prin panouri solare. Puterea maxima de intrare este de 2400 W. Acest lucru permite ca timpul de incarcare sa fie limitat la aproximativ 3 pana la 4 ore. Cand incarcati EP500 Pro simultan, puterea maxima este de 4000 W, iar incarcarea este de doar 1,5 ore.EP500 Pro are iesiri diferite, de la USB-A, USB-C PD (100W), Wireless Qi, 12V - 10A (reglementat) si 12V - 30A la 230 volti AC. Iesirea de 12V - 30A este potrivita pentru rulota, barca sau autocaravana, unde mai multe dispozitive de 12V pot fi conectate la o singura intrare (pana la 30A - 360W max.).

Bluetti EP500 Pro sunt folosite in spitalele din SUA ca sisteme de backup pentru aparatele de dializa Tablo si alte masini de dializa simiare

Bateriile de la Bluetti care integreaza ultima tehnologieLiFePO4 auo durata lunga de viata mult mai lunga decat bateriile standard Li-Ion ale competitorilor,, iar dupa mai mult de + 6000 de cicluri de incarcare, capacitatea va fi in continuare de minim 80%.

Avantajele ultimei tehnologii LiFePO4 sunt mult mai multe si mai merita amintite : siguranta in exploatare , nu mai exista probleme de combustie spontana ca la bateriiloe cu celule Li-Ion , generatorul poate opera in limite mai largi de temperatura - fara a fii drastic influentat ca cele Li-Ion - , amprenta mult scazuta asupra mediului - deoarece nu mai necesita cobalt, un element al carui extractie si prelucrare este daunatoare pentru ambient .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura