Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala solara portabila Bluetti EB150 1500Wh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6683 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
EB150
Out Of stock
Descriere
Bluetti EB150 (versiunea UE) este cea mai populara centrala electrica portabila cu o capacitate de 1500Wh, o putere nominala de 1000W (putere la supratensiune de 1200W) si porturi multiple de incarcare/reincarcare. Vine cu porturi de iesire exterioare versatile, va mentine luminile aprinse si telefoanele si computerele incarcate. Este o sursa de alimentare perfecta pentru TV, PC de gaming, dezumidificator, freza de zapada, mini-frigider, aragaz portabil, echipament medical, GPS, barometru electronic. Excelenta pentru videografi, deoarece alimenteaza drone, camere de filmat, lumini led de platou, recordere, monitoare, macarale motorizate, slidere, mixere video si altele.

Centrala Bluetti EB150 - versiunea EU poate fi incarcata in doua moduri. Este posibila incarcarea statiei de alimentare prin priza de perete (prin adaptorul de retea de 200W furnizat). In plus, EB150 poate fi incarcat prin in combinatie cu panouri solare. Cu panourile solare se poate realiza incarcarea la putere maxima (2 x 200 W), ceea ce reduce timpul de incarcare al lui Bluetti la 4 ore, fata de 8 ore cat dureaza incarcarea prin priza.

Bluetti EB150 este echipat cu un display clar in fata. Puteti vizualiza intrarea si iesirea in wati si volti. De asemenea, afisajul arata clar starea de incarcare a bateriei. Cu Bluetti EB150 aveti intotdeauna la indemana o rezerva fiabila de energie. Ca sursa de urgenta acasa, dar si ca sursa ideala de alimentare in camping, pe barca sau in timpul aventurilor in aer liber. Bluetti EB150 foloseste pentru celulele internetehnologia Li-Po , aceeasiintalnita la bateriile celor mai performante telefoane premium de pe piata si cantareste 17.2 kg si cu dimensiunile sale de aprox. 37 x 36 cm ramane suficient de compact pentru un transport usor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura