Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala solara portabila Bluetti AC50S 500Wh/300W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2468 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
AC50S
Out Of stock
Descriere
Bluetti AC50S 500Wh (versiunea UE) este o centrala electrica portabila, foarte utila in camping, in excursii cu barca, in timpul aventurilor in aer liber sau ca sursa de alimentare de urgenta . Cu aceasta centrala electrica cu capacitate propie de 500 Whputeti alimentatoate dispozitivele electrice care au un consumde pana la 300 de wati. Bluetti AC50 are conectori diferiti, de la USB-A, USB-C PD (45 W), wireless QI, 12 V (reglat) la 230 volti (300 W). Astfel, Bluetti AC50S este sursa de alimentare electrica ideala pentru multe situatii in aer liber. Alimenteaza de la smartphone, tableta,laptop sau televizor , pana la surse de lumina si electrocasnice mici, cum ar fi cutii frigorifice sau frigidere. Excelenta pentru videografi, deoarece alimenteaza drone, camere de filmat, lampi video cu led , recordere, monitoare, macarale motorizate, slidere, mixere video si altele.

Bluetti AC50S functioneaza silentios si fara combustibil. Cu o capacitate a bateriei de 500 Wh, un laptop mediu poate fi incarcat de pana la 8 ori. Un racitor electric, de exemplu, poate fi alimentat o perioada lunga de timp. Procesul de incarcare prin panouri solare este mai rapid decat incarcarea prin priza de perete sau prin bricheta din masina. Incarcarea prin priza este posibila cu maximum 90 W. Cu panourile solare se poate realiza incarcarea la putere maxima (120 W), ceea ce reduce timpul de incarcare a lui Bluetti la 5 ore, fata de 6,5 ore cat dureaza incarcarea prin priza.

In plus, AC50S este, de asemenea, un sistem de alimentare de rezerva perfect pentru acasa pentru situatii de urgenta. Impreuna cu un panou fotovoltaic fiabil, este o modalitate fantastica de a va sprijini in caz de urgenta sau in timpul unei intreruperi prelungite de curent. Iluminarea LED are trei moduri: complet luminos, semiluminos si SOS intermitent. Il poti comuta apasand butonul de iluminare cu led. Este conceput pentru iluminare exterioara si ajutor de urgenta. Iluminarea LED este moale pe timp de noapte, protejandu-va ochii.

Bluetti AC50S cantareste 6,2 kg si cu dimensiunile sale de aprox. 26 x 19 cm ramane suficient de compact pentru un transport usor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura