Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala electrica extensibila Bluetti AC200MAX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9990 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
AC200MAX
Out Of stock
Descriere
Bluetti AC200MAX este cea mai cuprinzatoare centrala electrica portabila din gama Bluetti. Cu o sarcina continua mai mare de 2200 W, o baterie LiFePO4, optiunea de a controla centrala prin intermediul unei aplicatii si optiunea de extindere cu baterii suplimentare, statia de alimentare extensibila Bluetti AC200MAX este exceptionala.

Centrala electrica extensibila Bluetti AC200MAX are o baterie integrata LiFePO4 de 2048 Wh care permit o durata de viata si un numar > triplu de incarcari a acumulatorului fata de tehnologia standard cu celule Li-Ion. O baterie LiFePO4 are o durata lunga de viata de 3500 de cicluri. Dupa 3500 de cicluri de incarcare, capacitatea va fi in continuare de minim 80%. Avantajele ultimei tehnologii LiFePO4 sunt mult mai multe si mai merita amintite : siguranta in exploatare , nu mai exista probleme de combustie spontana ca la bateriiloe cu celule Li-Ion , generatorul poate opera in limite mai largi de temperatura - fara a fii drastic influentat ca cele Li-Ion - , amprenta mult scazuta asupra mediului - deoarecenecesita mai putin cobalt , un element al carui extractie si prelucrare este daunatoare pentru ambient . Daca nu este suficienta capacitatea, ea poate fi triplata (6.144Wh) cu 2x baterii Bluetti B230 sau cvadruplata (8.192Wh) cu 2x baterii Bluetti B300. Acest lucru face ca centrala sa fie potrivita pentru incarcare/alimentare nu doar smartphone-uri, tablete, laptopuri, drone, iluminat, echipamente CPAP, televizoare si frigidere, ci si echipamente cu o putere mai mare. Ganditi-va la aparatele de cafea, ibricurile de camping, aparatele de aer conditionat si pompele de apa ca exemple. In combinatie cu bateriile suplimentare, aveti prin urmare o capacitate mai mult decat suficienta pentru a va satisface nevoile de energie pentru zilele de acasa sau pe drum.

Bluetti AC200MAX are iesiri diferite, cum ar fi USB-A, USB-C PD (100 W), incarcare wireless (15 W), 12 V - 30 A si 4 iesiri de 230 V. Cele patru iesiri de 230 V sunt potrivite pentru incarcarea dispozitivelor electronice cu o putere de pana la 2200 W si sarcina de varf de 4800 W. Iesirea de 12V - 30A este potrivita pentru rulota, barca sau autocaravana, unde mai multe dispozitive de 12V pot fi conectate la o singura intrare (pana la 30A).

Datorita aportului solar avansat, se pot conecta maximum 900 de wati de panouri solare. Daca utilizati si adaptorul de retea furnizat, puteti incarca AC200MAX cu 1400 Watt, iar AC200Max poate fi incarcat complet in 2 ore. In acest fel, procesul de incarcare este maximizat.

Cu aplicatia Bluetti veti gasi toate informatiile despre starea statiei de incarcare, panoul de control si optiunile de incarcare.

Pe scurt, AC200MAX depaseste alte statii electrice portabile comparabile si, odata cu el, aveti intotdeauna la indemana un backup fiabil si avansat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura