Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala solara portabila Bluetti EB55 700W/537Wh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2982 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
EB55
Out Of stock
Descriere
Bluetti EB55 (versiunea UE) este o centrala electrica portabila cu o capacitate de 537Wh si puterea de 700W are un design mic si o functie excelenta. Poate fi folosit ca sursa de alimentare de urgenta in perioadele de dezastru si poate fi foarte util pentru camping, gradinarit, lucrari si activitati in aer liber. EB55 beneficiaza de ultima tehnologie cu celule premium LiFePO4 care permit o durata de viata si un numar > triplu de incarcari a acumulatorului fata de tehnologia standard cu celule Li-Ion. O baterie LiFePO4 are o durata lunga de viata de 2500 de cicluri. Dupa 2500 de cicluri de incarcare, capacitatea va fi in continuare de minim 80%. Avantajele ultimei tehnologii LiFePO4 sunt mult mai multe si mai merita amintitesiguranta in exploatare , nu mai exista probleme de combustie spontana ca la bateriiloe cu celule Li-Ion , generatorul poate opera in limite mai largi de temperatura - fara a fii drastic influentat ca cele Li-Ion - , amprenta mult scazuta asupra mediului - deoarece nu mai necesita cobalt, un element al carui extractie si prelucrare este daunatoare pentru ambient .

Alimenteaza orice : de la smartphone, tableta sau laptop, pana la surse de lumina si electrocasnice mici, cum ar fi cutii frigorifice.sau cafetiere . Excelenta pentru videografi, deoarece alimenteaza drone, camere de filmat, lumini led de platou, recordere, monitoare, macarale motorizate, slidere, mixere video si altele. Alimenteaza pana la 11 dispozitive simultan.

537Wh*0,85/Puterea dispozitivului = durata de utilizare (ore)

Bluetti EB55 are functia de incarcare de mare viteza PD3.0 100W. De exemplu, incarca MacBook Air in 2 ore, Macbook Pro 13 in. in 1.5 ore, Macbook Pro 16in.in 1.6 ore , unul din putinele centrale electrice portabile din aceasta clasa de pret cu iesire USB de 100 W !

EB55 poate fi folosit pentru aparate electrocasnice cu un consum de energie de 700 W sau mai putin. Cu toate acestea, dispozitivele cu o putere mare de pornire instantanee (aparate de aer conditionat, surubelnite electrice etc.) pot activa modul de protectie la supratensiune chiar daca puterea lor nominala este mai mica de 700 W. Este recomandabil sa selectati produse electrice cu o marja suficienta pentru consumul lor nominal de energie.

4 moduri de reincarcare rapida

Exista patru metode de incarcare a lui Bluetti EB55: incarcare AC (curent alternativ = priza), incarcare solara, incarcare de la masina si incarcare de la generator. Incarcarea solara este disponibila intr-un interval de tensiune de la 12V la 28V si pana la 200W. Circuitul MPPT incorporat asigura ca electricitatea instabila din energia solara poate fi incarcata eficient. Cablul de incarcare pentru masina inclus va permite sa va incarcati masina in timp ce conduceti.

Scenarii de aplicatii

Designul compact si usor face din Bluetti EB55 o statie electrica portabila, perfecta pentru a fi folosita acasa, intr-o rulota sau intr-o excursie de camping. EB55 poate pune in functiune majoritatea aparatelor si electronice esentiale pentru exterior, cum ar fi telefoane mobile, camere, difuzoare Bluetooth, mini congelatoare, radiouri, proiectoare si multe altele.

In plus, EB55 este, de asemenea, un sistem de alimentare de rezerva perfect pentru locuinte in situatii de urgenta. Impreuna cu un panou fotovoltaic fiabil (disponibil separat), este o modalitate fantastica de a va sprijini in caz de urgenta sau in timpul intreruperilor prelungite de curent. Iluminarea LED are trei moduri: complet luminos, semiluminos si SOS intermitent. Il puteti comuta apasand butonul de iluminare cu led. Este conceput pentru iluminare exterioara si ajutor de urgenta. Iluminarea LED este moale pe timp de noapte, protejandu-va ochii.

Incarcare rapida dubla si incarcare rapida multipla

Incarcare rapida dubla cu doua adaptoare CA in acelasi timp, incarcare CA si incarcare PV sau incarcare CA si incarcare masina. Cu aceste metode de incarcare rapida, timpul de incarcare poate fi redus semnificativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura