Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala solara portabila Bluetti EB70 1000W/716Wh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3490 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
EB70
Out Of stock
Descriere
Bluetti EB70 (versiunea UE) este o centrala electrica portabila cu o baterie LiFePO4 cu o capacitate de 716Wh si puterea de 1000W. Cu o greutate de 9,7 kg si operare simpla, centrala este extrem de la indemana pentru a fi utilizata oriunde mergeti. Marele avantaj al Bluetti EB70 este bateria LiFePO4, care permite o durata de viata si un numar > triplu de incarcari a acumulatorului fata de tehnologia standard cu celule Li-Ion. O baterie LiFePO4 are o durata lunga de viata de 2500 de cicluri. Dupa 2500 de cicluri de incarcare, capacitatea va fi in continuare de minim 80%.Bluetti EB70 nu necesita intretinere activa pentru a-si prelungi durata de viata. Descarcarea automata scazuta (<3% pe luna) va asigura ca puteti stoca Power Station pentru o perioada mai lunga de timp, fara reincarcare. Dar avantajele ultimei tehnologii LiFePO4 sunt mult mai multe :siguranta in exploatare , nu mai exista probleme de combustie spontana ca la bateriiloe cu celule Li-Ion , generatorul poate opera in limite mai largi de temperatura - fara a fii drastic influentat ca cele Li-Ion - , amprenta mult scazuta asupra mediului - deoarece nu mai necesita cobalt, un element al carui extractie si prelucrare este daunatoare pentru ambient .

Centrala Bluetti EB70 - versiunea EU poate fi incarcata in diferite moduri. Este posibila incarcarea statiei de alimentare prin priza de perete (prin adaptorul de retea de 200W furnizat). In plus, EB70 poate fi incarcat prin incarcatorul auto de 12 V furnizat sau in combinatie cu panouri solare. Prin intrarea solara, (max 200 W - 28V) puteti crea un sistem puternic de energie autosuficient pentru a alimenta dispozitivele electronice cu o putere maxima de 1000 W (1400 W putere de varf).

Cu o capacitate a bateriei de 716 Wh si o putere maxima de 1000 W (sarcina de varf 1400 W), diverse dispozitive pot fi alimentate cu energie. Ganditi-va la smartphone-uri, tablete, laptopuri, drone, lumini led de platou, televizoare, echipamente medicale, recordere, monitoare, macarale motorizate, slidere, mixere video si frigidere mici. Bluetti EB70 are mai multe iesiri, de la USB-A, USB-C PD (2 x 100 W fiecare - ideal pentru noile generatii Apple care permit incarcarea cu 100W ), Wireless Qi, 12V - 10A (reglat) si 230 volti AC.

Bluetti EB70 este echipat cu un display clar in fata. Puteti vizualiza intrarea si iesirea in wati si volti. De asemenea, afisajul arata clar starea de incarcare a bateriei. Cu Bluetti EB70 aveti intotdeauna la indemana o rezerva fiabila de energie.

Ca sursa de urgenta acasa, dar si ca sursa ideala de alimentare in camping, pe barca sau in timpul aventurilor in aer liber. Bluetti EB70 cantareste 9,7 kg si cu dimensiunile sale de aprox. 32 x 22 cm ramane suficient de compact pentru un transport usor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura