Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Centrala electrica portata solara Bluetti AC200P 2000WH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9368 lei Lei
Brand
Bluetti
Cod produs
AC200P
Out Of stock
Descriere
Bluetti AC200P depaseste orice alta centrala portabila din acelasi segment. Bluetti AC200P este puternic si versatil. Marele avantaj al Bluetti AC200P este bateria LiFePO4. O baterie LiFePO4 are o durata lunga de viata +/- 3500 de cicluri. Dupa 3500 de cicluri de incarcare, capacitatea va fi in continuare de minim 80% , spre deosebire obaterie litiu-ion, pe de alta parte, puteti presupune o medie de 500 de cicluri de incarcare, cu o pierdere medie de capacitate de 20%. Bluetti AC200P nu necesita intretinere activa pentru a-si prelungi durata de viata. Descarcarea automata scazuta (<3% pe luna) va asigura ca puteti stoca Power Station pentru o perioada mai lunga de timp, fara reincarcare. Avantajele ultimei tehnologii LiFePO4 sunt mult mai multe si mai merita amintitesiguranta in exploatare , nu mai exista probleme de combustie spontana ca la bateriiloe cu celule Li-Ion , generatorul poate opera in limite mai largi de temperatura - fara a fii drastic influentat ca cele Li-Ion - , amprenta mult scazuta asupra mediului - deoarece nu mai necesita cobalt, un element al carui extractie si prelucrare este daunatoare pentru ambient .

Deoarece intrarea are o gama de tensiune inalta, se poate conecta maxim 700 W / 150 V. Acest lucru maximizeaza procesul de incarcare prin panouri solare, iar Bluetti poate fi incarcat complet in 4 ore. Daca utilizati si adaptorul de retea, Bluetti AC200P este chiar incarcat complet in 2-3 ore. In acest fel, formati un sistem energetic puternic, autosuficient si aveti suficienta putere si capacitate pentru a va asigura dispozitivele esentiale cu energie.

Cu o capacitate a bateriei de 2000 Wh si o putere de iesire de pana la 2000 W (sarcina de varf de 4800 W), diferite dispozitive pot fi alimentate cu energie. Ganditi-va la iluminat, plite electrice (de camping), frigidere si frigidere mici, unelte electrice, echipamente medicale, laptopuri, smartphone-uri etc. Bluetti AC200P are diverse iesiri, de la USB-A, USB-C PD (60 W), Wireless Qi , 12V - 10A (reglat) si 12V - 25A pana la 230 volti AC. Iesirea de 12V - 25A este potrivita pentru barca sau rulota, prin care mai multe dispozitive de 12V pot fi conectate la o singura intrare (pana la 25A). Bluetti AC200P este echipat cu un afisaj clar in fata. Cu ecranul tactil puteti naviga cu usurinta in meniu. Puteti vizualiza intrarea si iesirea in wati si volti. A fost adaugat un meniu de eroare, astfel incat orice mesaje de eroare sunt indicate si explicate. De asemenea, afisajul arata clar starea de incarcare a bateriei. Bluetti are, de asemenea, un mod eco pentru a economisi energie.Cu Bluetti AC200P aveti intotdeauna la indemana o rezerva de incredere. Si daca vreodata doriti sa upgradati sistemul pentruocapacitate mai mare puteti achizitiona un modul de expansiune Bluetti B230 care va aduce in plus inca 2048 W/h sau pentru si mai multa capacitate un modul de expansiune Bluetti B300 cu inca 3072 W/H - pentru un ansamblu total de 5.1 W/h . Uita de Blackout sau orice alta intrerupere de curent , acum esti in siguranta !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura