Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Brat macara video IFootage M1-III Mini Crane Jib Arm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2361 lei Lei
Brand
M1-III
Out Of stock
Descriere
M1-III Mini Crane de la iFootage este un brat compact, portabil, care prezinta o structura usoara din fibra de carbon, un tub telescopic cu brat patrat si mai multe optiuni de montare.

Designul cu tub cu sectiune patrata ajuta la minimizarea tremurului potential in timpul functionarii. M1-III are o sarcina utila maxima de 15 kg in modul standard si 10 kg in modul unghi redus.

Bratul principal si bratul de contragreutate au fiecare cate o treapta telescopica (doua sectiuni) cu sisteme de blocare. Greutatile standard (disponibile separat) pot fi utilizate si ca contragreutati.

Montati camera DSLR (sau alta camera mica) pe oricare dintre cele doua placi quick release incluse: M1 sau Motion X2. Placa M1 are atat o placa pentru camera, cat si o montura ball, care permite utilizarea unui cap fluid (cu ball de 60 sau 75 mm).

Placa Motion X2 este utilizata cu microcamere sau cand se utilizeaza obiective cu unghi larg. Atat baza bratului, cat si baza camerei includ gauri de 1/4"-20 si 3/8"-16 pentru montarea accesoriilor.

Butonul reglabil de amortizare a inclinarii, blocarea inclinarii si functia pan drag va ofera un plus de control asupra cadrelor ralizate de pe aceasta macara. Pentru miscarile programabile, M1-III poate fi utilizat cu sistemul iFootage Motion X2 sau cu alte sisteme de control al miscarii. *Contragreutatile nu sunt incluse in pret!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura