Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera foto Sony Alpha a7S III Mirrorless Digital Camera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18395 lei Lei
Brand
Sony
Cod produs
ILCE7SM3/B
Out Of stock
Producator
Sony
Rezolutie
12.1 Mega Pixeli
Descriere
Sony a7S III, mult asteptatul succesor al lui a7S II, beneficiaza de un senzor nou, full frame, de 12.1MP si un nou procesor de imagine Bionz XR. Noua camera poate inregistra intern video fara cropp la o calitate de pana la 4K120p pe 10 biti 4:2:2 si in Full HD de pana la 240fps. Inregistrarea externa permite RAW pe 16 biti in 4K60 prin HDMI (dimensiune normala). Printre altele, noul Alpha 7S III include IBIS pe 5 axe, LCD touchscreen de tip vari-angle, un meniu regandit iar autofocalizarea functionaza in toate modurile de inregistrare. O alta imbunatatire binevenita pentru a7S III este iesirea video externa prin HDMI.

La baza intregului sistem sta noul senzor Exmor R CMOS (BSI) cu iluminare din spate ce ofera viteze de citire de doua ori mai rapide si performante excelente in conditii de iluminare redusa. Ca si in cazul lui a7S II, indicele ISO poate fi setat pana la 409.000. Noul procesor de imagine Bionz XR promite o putere de procesare de 8 ori mai mare decat cea a generatiei actuale.

O alta inovatie este slotul dual de card. Mai exact, ambele sloturi accepta fie carduri de memorie UHS-II, fie noile carduri CFexpress de tip A pentru viteze mai ridicate de inregistrare. Camera poate trage pe carduri SD UHS-II (V60 sau V90) in toate modulele de inregistrare, in afara de modulul All-Intra 4K 120p 4:2:2, ceea ce este posibil numai pe carduri CFexpress.

Sony a7S III ofera module de inregistrare 4K si FHD fie in compresii XAVC-S/XAVC-HS (Long GOP, interframe) sau XAVC S-I (All-Intra, intraframe). Toate modulele de inregistrare interna sunt disponibile in culoare pe 10 biti cu sampling 4:2:2. In plus, nu se face crop in majoritatea modulelor de inregistrare. Numai in cel 4K 120p/100p este un crop de 1.1x. In rest, ceea ce reda senzorul este o citire full-pixel.

In cazul fotografiilor, Sony Alpha 7S III trage in format RAW. Viteza maxima este de 1/8000s iar pentru rafala pana la 10fps.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura