Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera foto Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera ILME-FX6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29988 lei Lei
Brand
Sony
Cod produs
ILME-FX6V
Out Of stock
Descriere
Camera FX6 din gama Cinema ofera creatorilor performante revolutionare intr-un corp compact, gratie senzorului de imagine Full Frame si sensibilitatii uluitoare. Bucurati-va de functii de filmare de varf, cu performante remarcabile, o biblioteca de aspecte cinematografice, precum si interfete profesionale si un filtru ND variabil electronic.

Senzor de imagine cu viteza de citire incredibil de mare
Senzorul CMOS Full Frame Exmor RTM cu iluminare din spate, de 10,2 megapixeli efectivi, ofera o viteza de citire incredibil de mare a datelor, o sensibilitate ridicata si un interval dinamic larg. O gama avansata de filtre cromatice creste precizia reproducerii culorii, in timp ce focalizarea automata cu detectarea fazei in planul focal permite obtinerea unei focalizari automate stabile si a unei precizii excelente, toate acestea contribuind la o calitate remarcabila a imaginii.
Motor de procesare a imaginii extrem de performant
Motorul de procesare a imaginilor BIONZ XRTM ofera viteza de top, minimizand latenta si oferind in acelasi timp capacitati impresionante de procesare in timp real. Motorul efectueaza procesarea in timp real a ajustarilor pentru focalizarea automata, recunoasterea imaginii si calitatea imaginii, gestionand in acelasi timp transferul de date, interfata cu utilizatorul si alte functii ale camerei.
Sensibilitate ridicata, interval dinamic larg
Configuratia Full Frame la rezolutia de 10,2 megapixeli asigura o sensibilitate ridicata si un zgomot redus pentru toata gama de sensibilitate a camerei, optimizand semnalul de iesire de la senzor. Capturati imagini utilizabile in intuneric aproape total, cu o gama ISO extinsa impresionanta de pana la 409.600. Intervalul dinamic este impresionant de larg, cu peste 15 opriri, pentru imagini superbe, fidele realitatii, fara zone exagerat de luminoase. Impreuna, sensibilitatea ridicata a camerei si intervalul dinamic larg va extind libertatea creativa atunci cand filmati.
Inregistrare 4K la o rata de cadre ridicata, de 120 cps
Inregistrarea Full Frame 4K (QFHD) cu pana la 120 cps si focalizare automata este posibila gratie capacitatilor de citire de mare viteza ale senzorului de imagine si puternicului procesor BIONZ XR. Chiar si la rate de cadru ridicate, imaginile ultra-detaliate 4K (QFHD) sunt capturate prin utilizarea citirii integrale a pixelilor fara imbinarea acestora, pentru un efect clar de redare cu incetinitorul (de pana la 5 ori mai lenta decat in timp real) in post-productie. Focalizarea automata de inalta precizie permite obtinerea unui efect bokeh superb in timpul inregistrarii cu incetinitorul, pentru o libertate creativa impresionanta.
Aspect cromatic ca in cinema, cu S-Cinetone™
Includerea renumitului aspect cromatic S-Cinetone de la Sony, mostenit de la apreciatul model FX9, permite obtinerea unor imagini superbe direct la nivelul camerei. Aspectul S-Cinetone este optimizat pentru tonuri naturale ale pielii si culori din gama medie, cu o gradare fina a zonelor luminoase, pentru o reprezentare impresionanta a subiectului si numeroase posibilitati de potrivire a culorilor si de editare in post-productie.
Functia Fisier scena este compatibila cu presetari si cu profilurile 3D LUT ale utilizatorilor

Functia Fisier scena ofera o interpretare consistenta a culorilor chiar la nivelul camerei, cu o gama de presetari si cu posibilitatea de a importa profiluri 3D LUT personalizate care sa corespunda cerintelor dvs. de productie sau stil. Sunt incluse patru tipuri de fisiere de scena presetate pentru inregistrarea SDR (S-Cinetone, Standard, Still, ITU709) si doua pentru inregistrarea HDR (HLG Live, HLG Natural), plus 16 sloturi in care puteti importa profilurile 3D LUT dorite, astfel incat sa obtineti aspecte personalizate, pentru cerinte de monitorizare specifice sau pentru transformari ale spatiului de culoare.
Profil de imagine HLG pe 10 biti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura