Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera foto Sony FX3 (ILME-FX3) Full-Frame Cinema

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19986 lei Lei
Brand
Sony
Cod produs
ILME-FX3
Out Of stock
Zoom optic
8 x
Descriere
Sony FX3 Body, ILME-FX3 - Camera Full Frame din gama Cinema. Camera Sony FX3 Cinema Line da viata viziunii creatorilor de continut. Expresia cinematografica se imbina cu performanta si cu functionarea optimizata. Compacta si cu greutate redusa, este usor de transportat si de manevrat.
Un aparat destinat expresiei cinematografice
Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se imbina cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar si in lumina difuza. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde pana la 409600.
FX3 ofera interval dinamic cu peste 15 trepte, pentru scenarii de la interioare bine iluminate pana la cadre realizate dimineata si seara. Surprindeti toate nuantele si va bucurati de libertate fara precedent la gradarea culorilor.
Surprindeti scena la rezolutie 4K, cu camp vizual cu profunzime redusa, efect bokeh uimitor si libertatea cinematografica data de un senzor Full Frame.
Stiinta cromatica de cinema cu S-Cinetone™
Culoarea S-Cinetone, dezvoltata pentru apreciatul model Sony FX9, reprezinta aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografica. Este reglata exact pentru a satisface cerintele creatorilor de continut de azi, cu culori bogate si nuante naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fara gradare.
4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat
Chiar si la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate gratie capacitatilor FA de mare precizie si de citire cu viteza ridicata ale camerei FX3. Modul S&Q va ofera control complet asupra ratei de cadre la inregistrare, pentru secvente frumoase cu redare „slow motion” de pana la 5x (cu iesire 24p).
Inregistrare HDR si S-Log3 pe 10 biti pentru gradatii fine
Curba gamma S-Log3 si S-Gamut3.Cine permit inregistrarea cu reproducerea culorilor de inalta calitate in interval dinamic ridicat, simplificand potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line in postproductie. In plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directa pe televizoare compatibile, fara postproductie.
Iesire HDMI RAW pe 16 biti
Pentru fluxuri de lucru solicitante in postproductie, este disponibila iesire RAW pe 16 biti prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fisierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K si proxy sunt capturate simultan in camera. Iesirea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezolutia DCI-4K.
Bucurati-va de detalii bogate si culori realiste
FX3 are capacitate de inregistrare interna 4K, profunzime pe 10 biti si esantionare a culorilor in format 4:2:2 cu compresie All-Intra si Long-GOP. Acestea permit gradare superioara a culorilor, pastrand gradatia naturala, pentru o libertate de editare veritabila.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Grup de imagini
Conceputa pentru inregistrare comoda pe cont propriu
FA cu urmarire inteligenta utilizeaza detectarea fazei in plan focal pentru urmarirea subiectului in aproape intregul cadru. Sistemul de focalizare automata hibrida rapida focalizeaza rapid in campul vizual cu profunzime redusa si la rate de cadre 120p la rezolutie 4K (QFHD).
Functia de urmarire sofisticata mentine focalizarea stabila, pentru a va concentra pe compozitie. FA pe ochi in timp real focalizeaza exact pe fata si ochi, iar Urmarire in timp real este sustinuta de algoritmi de recunoastere a subiectului, unici de la Sony.
FX3 are tranzitie FA cu sapte setari, pentru focalizare facila, si cinci setari de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului sa particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. In plus, puteti selecta subiectul pe care doriti sa il focalizati prin simpla atingere a monitorului LCD.
Obiective cu montura E pentru filme
Bucurati-va de focalizare automata sensibila cu obiectivele Sony cu montura E, cu performanta optica premium pentru aplicatii cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de actionare liniar din obiectivele Sony cu montura E ofera focalizare automata mai precisa,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura