Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
66 pareri

Camera foto Sony a7 IV Mirrorless (Body Only)

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Echipa de la west Buy a fost de mare ajutor, - Luscher A.


13994 lei Lei
Brand
Sony
Cod produs
ILCE7M4B.CEC
Out Of stock
Producator
Sony
Rezolutie
33 Mega Pixeli
Descriere
Noul senzor de 33MP si motorul de procesare cresc standardul calitatii imaginii - Pe langa faptul ca are un numar mai mare de pixeli si o rezolutie mai mare decat α7 III, α7 IV si senzorul Exmor R reprezinta o evolutie importanta a tehnologiei originale a imaginii Sony, pentru imbunatatiri nu doar pe hartie. Descoperiti noi niveluri de gradare a culorilor si redare a detaliilor, dar si texturi fine, cu aspect natural, ale pielii umane.

Imagini superbe cu mai putin zgomot

Bazandu-se pe senzorul de imagine cu iluminare din spate, motorul BIONZ XR ofera o rezolutie subiectiva superioara si detalii si texturi rafinate, chiar si in intervalele de sensibilitate medii si ridicate. Niveluri impresionant de scazute ale zgomotului sunt atinse pe toata gama ISO standard 100-51200 (extensibil la 50-204800 pentru fotografii si 100-102400 pentru filme).

Interval dinamic larg, cu 15 opriri

Prin valorificarea intervalului dinamic complet, cu 15 opriri, α7 IV foloseste date de imagine de la cei 33 MP ai senzorului pentru a oferi detalii remarcabile in peisaje. Calitatea uimitoare a imaginii are la baza experienta unica Sony, lider in tehnologia imaginilor statice si a filmelor.

Setati dispozitia vizuala cu 10 presetari ale aspectului

Selectia de zece presetari ale aspectului creativ si opt parametri poate crea rapid o stare de spirit pentru imagini statice, filme si fluxuri live. Si deoarece nu este necesara post-editarea, va puteti partaja viziunea imediat dupa inregistrare.

Format HEIF pe 10 biti - gradatii fine ale imaginilor

Alaturi de formatele conventionale RAW si JPEG, puteti alege HEIF (High Efficiency Image File) pentru inregistrarea imaginilor statice. Adancimea de 10 biti reproduce fidel cerul si subiectii din portrete, pentru care este esentiala gradarea naturala.

Stabilizare optica a imaginilor pe 5 axe

Compensare a vitezei de pana la 5,5 trepte cu unitatea de stabilizare

Unitatea de stabilizare si senzorii giroscopici din α7 IV se imbina cu algoritmii de stabilizare a imaginii pentru compensarea vitezei obturatorului de pana la 5,5 trepte, pentru a maximiza performanta senzorului de imagine de 33 MP al camerei.

Unitatile flash Sony se coordoneaza cu sistemul de detectare a fetei

Unitatile flash Sony comunica cu α7 IV, fructificand capacitatile ridicate de detectare a fetei pentru a ajusta expunerea si a reda nuante naturale ale pielii. Sincronizarea balansului de alb si masurarea P-TTL, pana la nivelul „Ridicat” de rafala continua, realizeaza expunerea fiabila a subiectilor in miscare rapida, cu schimbari de iluminare, pentru posibilitati creative fara egal.

Control extern al unitatilor flash

Pentru confort in timpul sedintelor foto, unitatile flash si radio wireless compatibile, conectate la α7 IV pot fi controlate acum direct din interfata camerei.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura