Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Macara camera video Snapcrane 16 kit (15 kg / 25 kg)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3213584 lei Lei
Brand
SNAPCRANE 16
Out Of stock
Descriere
SNAPCRANE 16 este o macara profesionala compusa dintr-un jib ( brat macara ) cu extensia orizontala de 5,3 metri , un trepied CT 100 ( ce sustine pina la 240 Kg ) , o dolie VZ-TCR100 cu sarcina maxima de 250kg ( * fara nici o diferenta se poate comanda in schimb VZ-Cinetrac ) si un hard case cu roti pentru transportul echipamentului . In cazul folosirii macaralei intr-o locatie mai joasa se poate scoate unul din segmente ( devine SnapCrane 12 ) sau chiar doua din segmente .

Dupa acomodarea cu modelul si o practica minima , timpul aproximativ pentru montarea integrala este in jur de 4 minute . Pentru o serie intreaga de aplicatii se poate folosii si capul manual ( fluid ) Zero Gravity ca in clipul urmator www.youtube.com . Greutatea maxima a camerei video ( payload ) la extensia maxima este de 15Kg - daca se scot segmente si se reduce extensia maxima atunci greutatea sustinuta ajunge la 25Kg - . Modelul de fata se regaseste in dotarea multor televiziuni , studiouri TV si case de productie din SUA ( * in imaginea tehnica foto cu tipul de macara folosit la studiourile Paramount ! ) . Calitate de la VariZoom . Made in USA .

Pachetul contine:Jib arm / boom (= brat macara ) Snapcrane 16 ; trepied CT-100 ; dolly profesionala cu roti VZ-TCR100 ( * specificati va rugam daca doriti in schimb fara nici o diferenta VZ-Cinetrac ) ; sistem de ambalaj individual al fiecarei piese ( sleeve ) ; case pentru transport ; 3 ani garantie .

Accesorii optionale recomandate:cap motorizat ( platforma electrica ) VZ-MC50 ; cap motorizat ( platforma electrica ) VZ-MC100 ; modelul de control Lanc corespunzator camerei alese ( Stealth / Vz-Rock / PG-L / etc ) ; monitor VariZoom 7in ; Monitor Ikan HD 8000 ;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura