Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Macara video DVC 250 ProAm 12 ft = 3,6m & 4 Kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4092 lei Lei
Brand
DVC 250
Out Of stock
Descriere
Daca activitatea dvoastra are legatura cu filmarea videoclipurilor , a nuntilor , evenimentelor , a reclamelor si filmelor , luati in consideratie si Kitul de productie DVC 250 Production Package compus din : macara cu extensie orizontala 3.6m si inaltime maxima cu standul inclus 5m (ProAm DVC 250) + suport monitor + monitor control 7" (ProAm) cu acumulator Li-Ion si orice accesorii imaginabile Incluse + stand (ProAm) + dispozitiv mecanic pan tilt + telecomanda lanc eBenk + cabluri + geanta de transport , care va creste spectaculos calitatea lucrarilor si implicit si afacerea dvoastra !! Asamblare / demontare in maxim 5 minute fara nici o scula ! Made in SUA .

Pentru mai multe informatii si detalii specifice pute-ti accesa si site-ul producatorului din SUA la www.proamcranes.com . Exemplu de imagini filmate in modul slow motion cu o camera HD folosind o macara video ProAm DVC 250 pe www.youtube.com . Prezentare exhaustiva cu montaj , mod de folosire si review-ul macaralei video ProAm DVC250 in urmatorul videoclip www.youtube.com .

Pachetul contine:Macara 3.6 m ; stand ProAm ; mecanism pan tilt inclus ; monitor 7" ; telecomanda lanc eBenk ; cabluri ; geanta transport ProAm ; 2 ani garantie . ** Ne cerem scuze ca un produs pentru care in SUA se ofera garantie PE VIATA , il comercializam cu o garantie de numai 2 ani , nu o facem pentru ca avem dubii legate de fiabilitatea produselor ci datorita abuzurilor care se fac in Romania . Cu toate astea societatea noastra onoreaza orice solicitare venita de la clienti in afara termenului de garantie referitoare la produsele ProAm , fara a percepe nici o taxa ! Pachetul nu contine : videocamera , contragreutati in functie de greutatea camerei .

Accesorii optionale recomandate:Contragreutate / discuri de greutate in functie de greutatea camerei video ; Dolly profesional Smith Victor ; Dolly VariZoom D50 ; Dolly WT-600 ; Quick release pro ( sistem quick release) ; Professional Crane Stand ; Indie Dolly cu 4 metri sine pentru travling incluse ; cap motorizat MPH-1 ; Insertie cu rulmenti ProAm in capul macaralei ( pe stock ) = bearing insert , in cazul folosirii camerelor video cu greutate la limita admisa ; brake tilt = frina pentru fixarea macaralei pe pozitia dorita .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura