Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Macara video Jimmy Jib Triangle video crane 12 meters

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5445088 lei Lei
Brand
Jimmy Jib Triangle 40ft
Out Of stock
Descriere
Jimmy Jib Triangle 40ft este una din cele mai populare kituri de macara video de la Jimmy Jib . Ea permite operarea camerelor video cu greutati pana in 20 Kg cu bratul macaralei montat la o lungime mai scurta sau de 10 Kg la extensia maxima a bratului macaralei de 12 metri .

Kitul prezentat aici include bratul de macara cu profil triunghiular extensibil pana la 12 metri , cablurile de otel intinzatoare , stativul profesional ( payload max 400 Kg ) , dolly profesional cu roti , monitor 9 inch de control , power box pentru alimentare independenta pe locatie , platforma motorizata ( cap motorizat ) , motoare pentru control focus la obiectivele profesionale , telecomanda ( tip Lanc ) pentru control zoom / focus / iris , telecomanda cu joystick pentru control cap motorizat , furca pentru montaj , 120 Kg greutati ( contragreutati ) pentru echlibrare , 4 cutii hard case pentru transport . Manufacturata integral din aliaj de aluminiu 6601 ( dur aluminiu ) si otel , macaraua Jimmy Jib Triangle 12 metri este foarte solida , stabila , are o greuatate propie redusa si permite o montare / demontare rapida fapt care o recomanda pentru deplasarile pe locatie ( evenimente sportive , talk show , concerte , show-uuri , videoclipuri , cinematografie ) si rental . Pentru mai multe info click pe site-ul producatorului www.jimmyjib.com .

Pachetul contine:kit macara video Jimmy Jib Triangle 12 metri complet cu toate accesoriile ; 2 Ani garantie

Accesorii optionale recomandate:Dolly cu 4 roti ;

BONUS : Instalare si pregatire operator gratis !
Clientii care achizitioneaza acest model de macara video beneficiaza de instalare si pregatire a tehnicianului care o opereaza gratis.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura