Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
66 pareri

Trepied foto Benro Aero 7 Travel Video (Aluminum)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aero 7
Out Of stock
Descriere
Trepiedul din aluminiu Aero 7 Travel Tripod de la Benro este un kit de trepied ultraportabil constituit din capul video fluid flat base Benro S7 impreuna cu picioare din aluminiu cu 3 segmente si cu coloana centrala care integreaza ingenioasa capsula nivelatoare.

Capul fluid profesional este proiectat pentru a sustine o greutate de pana la 7 kilograme iar trepiedul sustine 12 Kg desi greutatea propie este mica iar dimensiunile foarte compacte. Avand picioarele indoite invers, trepiedul poate fi in mod convenabil strans intr-un pachet compact pentru a fi mai usor de transportat.

Coloana centrala are o baza de nivelare incorporata cu o conceptie foarte inovatoare (LBA2), care va permite sa nivelati rapid capul fluid fara a nevoie sa reglatipicioarele trepiedului. Coloana centrala poate fi utilizata la inaltime maxima sau poate fi scurtata pentru cadre aproape de nivelul solului.

Exact ca la fratii mai mici Aero 2 si Aero 4, unul dintre picioarele lui Aero 7 poate fi insurubat si atasat la coloana centrala pentru a crea un monopod video complet functional!

Modelul Aero 7 vine cu un cap video detasabil S7, care este echipat cu o baza plata de 75 mm pentru atasarea directa la trepiede, monopoduri, slidere si alte echipamente de sustinere a camerei, cu un stift filetat 3/8"-16 (compatibil cu oricare din placutele Manfrotto 501, 501Pl, 504Pl, 577 etc). Capul dispune de un sistem de contrabalansare in patru trepte, care va ajuta sa contracarati greutatea echipamentului montat pe el si beneficiaza de o reglare continua pan/tilt astfel incat sa puteti doza cantitatea potrivita de rezistenta pentru fiecare cadru.

Incuietorile pan si tilt functioneaza independent una de cealalta si sunt amplasate pe cap pe partea operatorului pentru acces si control usor. Capul are un interval de inclinare (tilt) cuprins intre -50 si +90, iar carcasa de transport inclusa va permite sa transportati si sa depozitati picioarele si capul impreuna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura