Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
66 pareri

Proiector NanLite PavoBulb 10C 4KIT RGBWW LED Bulb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2428 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
14-1004-4KIT
Out Of stock
Descriere
NanLite PavoBulb 10C 4KIT RGBWW LED Bulb este un kit alcatuit din 4 becuri Pavobulb 10C si multe accesorii utile (care nu se regasesc in pachetul produsului achizitionat individual), toate venind intr-o geanta tip hard case.

PavoBulb 10C este un bec LED de doar 170 grame, full color, o sursa de lumina punctiforma care straluceste in mod egal in toate directiile. PavoBulb 10C poate permite nu numai ajustarea CCT sau HUE, ci ofera si loc inspiratiei creative prin controlul liber al raportului de lumina. De asemenea, permite o exprimare emotionala flexibila prin decorarea scenei cu efecte speciale programabile.

1. Visuri reale in culori

PavoBulb 10C a realizat o reproducere de calitate cinematografica a culorilor, prin aplicarea tehnologiei de ultima ora de amestecare a culorilor RGBWW. De asemenea, ofera o gama larga de CCT (temperatura de culoare) de 2700-7500K, ajustari G/M (green/magenta), redare precisa a 36000 de culori si 15 efecte speciale personalizabile.

2. Precizie Soft Quality

Vine cu un unghi de emisie super mare, eficienta difuzarii si nivelul de iluminare toate bine garantate. Unghiul variabil al fasciculului poate fi, de asemenea, activat cu usurinta prin manevrarea unui alt difuzor compact reglabil cu doua straturi.

3. Jucator complet, control total

PavoBulb 10C ofera mai multe metode de control pentru a facilita foarte mult functionarea. Ajustarile pentru stralucire/CCT/HUE se pot face cu un control integrat cu trei butoane, in timp ce resetarea Bluetooth poate fi realizata prin apasarea lunga a butoanelor simultan.

Cerintele de reglare fina de la creatori pot fi indeplinite si cu solutii de control cu ​​fir si fara fir. Controlerul cu fir acopera controlul vizual si alimentarea cu energie; Optiunea DMX satisface cerintele pentru controlul mai multor dispozitive in formatiuni sofisticate. Controlul cuprinzator prin intermediul aplicatiei NANLINK ii permite sa fie folosit in scenarii de filmare si fotografiere diversificate, cu multa flexibilitate.

4. Solutii cuprinzatoare, aprovizionare suficienta

PavoBulb 10C ofera multe optiuni de alimentare, inclusiv intrare priza AC E27 si intrare USB Type-C DC. Poate fi alimentat prin conectarea directa la priza standard de uz casnic sau atasarea la suport magnetic/adaptorul E27-B22 (neincluse) dezvoltate exclusiv pentru a obtine un sursa de alimentare stabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura