Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa tub LED portabila Nanlite PavoTube II 6C 10in RGBWW

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Foarte mulțumit - Vlad M.


388 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
15-2017
Out Of stock
Descriere
NanLite PavoTube II 6C RGBWW LED Tube este un corp de iluminat uimitor, versatil, portabil, care are dimming de la 0 pana la 100%, cu o iluminare maxima de 520 lumeni (183 Lux la 1 metru) la 5600K, precum si un spectru complet RGB si efecte speciale de iluminare pre-programate .

Cu o temperatura de culoare reglabila de la 7500-2700K, cu reglare in tot spectrul de la verde pana la magenta trecand prin daylight si tungsten,un CRI de 98 si un TLCI de 95, PavoTube II 6C impacheteaza iluminarea de calitate pentrustudio intr-un pachet usor de transportat.si foarte versatil. De asemenea, ofera o selectie de peste 360 ​​de culori de lumina statica din spectrul RGB si poate circula prin intregul spectru cuviteza aleasa de dvs..

Alimentat de o baterie Li-ion interna, Pavotube II 6C poate functiona timp de 65 de minute la o luminozitate maxima si poate fi incarcat de orice sursa USB-C, inclusiv de power banks pentru un timp de rulare suplimentar.

Suficient de mic pentru a se incadra in orice geanta de echipamente, Pavotube II 6C este compatibil cu majoritatea accesoriilor cu diametrul T12 si dispune de doua receptoare de 1/4"-20, precum si magneti puternici pentru montarea aproape oriunde.

Cu cincisprezece efecte speciale pre-programate intr-un sistem de meniuri simplu de comandat, Pavotube II 6C faciliteaza imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. La simpla apasare a unui buton, puteti simula efectele de iluminare ale unui vehicul cu servicii de urgenta (masina de politie), flacara (lumina candelelor), traznet, un semnal SOS, o explozie, sudura, licariri ale camerei si multe altele. Efectele sunt: Hue Loop, CCT Loop, Int Loop, CCT Flash, Hue Flash, CCT Pulse/ Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Papparazzi, Fire, Disco, Bad Bulb, Fireworks, Explosion si Welding.

Tuburile PavoTube II 6C pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura