Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Kit 2 x lampi tubulare LED Nanlite PavoTube 30C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2987 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
15-2008-2KIT
Out Of stock
Descriere
NanLite PavoTube 30C 4 ft RGBW LED Tube with Internal Battery 2 Light Kit este un kit alcatuit din doua tuburi RGB LED, fiecare avand 750 LED-uri si o lungime de 117 cm cu un diametru de 4.8 cm, precum si diverse accesorii. Da frau liber creativitatii si profita de noile posibilitati ale acestui set de tuburi de lumini NanLite RGB pentru fotografii sau filmari. Ideal pentru culoare de fundal si accente colorate interesante dar si pentru iluminare directa datorita intensitatii luminoase mari. Intregul set poate fi depozitat in siguranta in sacul de transportat furnizat.

Un meniu digital va permite sa setati diferite efecte de iluminare cu ajutorul display-ului integrat. Exista mai multe sub-moduri disponibile (de ex. CCT, HSI, Cycle, Special Effect). Pe afisajul LCD puteti citi valorile setate pentru temperatura culorii, luminozitate etc. In plus, exista doua butoane laterale pentru ajustarea usoara a valorilor dorite.

Tubul RGB 30C are un receptor radio integrat de 2.4 GHz si poate fi controlat cu telecomanda corespunzatoare (optionala). Adresarea luminii studioului se face prin meniu.

Integrat in lampa RGB este o baterie Li-Ion cu 2200 mAh, care permite utilizarea mobila independent de in reteaua de curent. Bateria poate fi incarcata prin incarcatorul / adaptorul de alimentare furnizat in kit. Incarcatorul / adaptorul de alimentare permite, de asemenea, functionarea prin prize obisnuite de 220V / 110W .

De asemenea, in set sunt incluse cablurile de prindere si clemede prindere transparente, cu ajutorul carora pot fi agatate sau montate pe un stativ sautrepied cu filet 1/4.

Tuburile PavoTube 30C pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura