Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
66 pareri

Panou LED NanLite MixPad II 27C RGBWW Hard and Soft Light

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1365 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
15-2022
Out Of stock
Descriere
Nanlite MixPad II 27C RGBWW Hard and Soft Light LED Panel este o lampa video portabila, subtire, usoara, cu o iesire remarcabil de luminoasa in raport cu dimensiunea sa si capacitatea unica de a comuta intre o matrice „traditionala” multi-LED, un panou LED SMD difuz si o matrice RGB reglabila la simpla apasare a unui buton.

Obtineti iluminare la calitate de studio

Nanlite MixPad II 27C are o temperatura de culoare reglabila de la 2700K-6500K cu reglare de la verde pana la magenta*, control de 360 ​​de grade cu 100 de niveluri de reglare a saturatiei culorii, un CRI mediu de 98 si un TLCI mediu de 95. (*reglarea de la verde pana la magenta disponibila numai in modul hard light (lumina intensa)).

Lumina puternica

La o distanta de 1 metru, MixPad II 27C emite 2898 lux la 5600 K de lumina echilibrata in modul lumina intensa, oferindu-va un nivel de luminozitate de obicei intalnit pe lampile mult mai mari.

Plus versatilitatea a trei surse de lumina LED diferite

MixPad II 27C poate comuta intre o matrice „traditionala” multi-LED pentru lumina puternica cu mai multa anvergura, un panou difuz cu LED SMD pentru o lumina moale si neteda si o matrice RGB reglabila pentru efecte creative si colorate prin simpla apasare a unui buton.

Un panou extrem de subtire

Cantarind doar 1.35 kg si cu o latime de 5.7 cm, MixPad II 27C mentine o amprenta minima in orice geanta de filmare, pe un desktop pentru conferinte video sau chiar montat pe o camera.

Cu mai multe optiuni de alimentare

Perfect pentru utilizare in studio sau la locatie, MixPad II 27C poate rula fie pe adaptorul CA inclus, fie pe 2x baterii Sony NP-F (nu sunt incluse), sau pe cablul D-tap (nu este inclus).

Efecte speciale

Lampa vine cu 15 efecte practice incorporate: Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion si Welding.

Suport standard, accesorii multiple

MixPad II 27C vine cu montura 5/8, deci poate fi montata direct pe suportul de iluminat. Gaurile cu filet la cele patru colturi ale panoului luminos extind, de asemenea, posibilitatile de adaugare a accesoriilor (barndoor, softbox, fabric grid).

Port USB de tip C pentru viitoare actualizari de firmware.

Luminile Mixpad II pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura