Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa NanLite LitoLite 5C RGBWW LED Pocket Light

0 stars: 0.00 din 0 pareri

317 lei Lei
Brand
NANLITE
Cod produs
15-2018
Out Of stock
Descriere
Conceput cu dimensiuni de buzunar dar fara a limita performantele, LitoLite 5C ofera functionalitati de neegalat, cu fidelitate profesionala a culorilor, o serie intreaga de efecte speciale, baterie incorporata si o gama de accesorii pentru fixarea corpului sau magnetic!

Lumina LED puternica si versatila cu dimensiuni de buzunar

Design „pocket-size”, cu o putere mare, de pana la 7480 Lux la 0.3 metri si 581 Lux la 1m la 7500K adica de 2-5 ori mai puternica decat lampile competitiei cu dimensiuni comparabile (Godox M1, Boling P1 si Aputure AL-MC). Litolite 5C este cea mai luminoasa lampa existenta pe piata la ora actuala, are o carcasa suficient de compacta pentru a o duce oriunde si este livrata cu o difuzie de lumina pentru a indeplini diferite cerinte de fotografiere respectiv filmare.

Culoare nelimitata, posibilitati nesfarsite

Dispunand de un CRI mediu 95 si un TLCI mediu 97, LitoLite 5C ofera fidelitate profesionala a culorilor, cu o gama extinsa de temperatura a culorii de 2700K-7500K combinata cu ajustare avansata verde / magenta in modul CCT si o gama de peste 36000 de culori statice in modul HSI, deci posibilitati nelimitate.

15 efecte practice incorporate

15 efecte practice incorporate, inclusiv Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash,CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion si Welding. Toate sunt concepute pentru a va imbunatati munca si pentru a va economisi timp, creand scenarii complexe de iluminare.

Iluminare oriunde

O baterie reincarcabila incorporata va permite sa operati dispozitivul in orice locatie, indiferent de disponibilitatea energiei. Bateria ofera pana la 90 de minute de functionare la luminozitate maxima si dureaza pana la 19.5 ore la luminozitate 10%.

Un corp magnetic si o montura de 1/4"-20 situate la baza modelului 5C ofera flexibilitate de montare a dispozitivului aproape oriunde.

Suporta actualizarea de firmware si control de la distanta via Bluetooth

Portul USB Type-C permite incarcarea si actualizarile viitoare de firmware.

LitoLite 5C are, de asemenea, suport Bluetooth incorporat, permitandu-va sa controlati dispozitivul de la distanta prin intermediul aplicatiei. (Va rugam sa retineti ca functia Bluetooth este disponibila pe noua aplicatie NanLink.

Luminile LitoLite 5C pot fi controlate direct de pe telefon / tableta , cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura