Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa Nanlux TK-280B Bi-Color LED soft panel (TK280B) Kino

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7289 lei Lei
Brand
NANLUX
Cod produs
TK-280B
Out Of stock
Descriere
Nanlux TK-280B este o solutie de panou soft bi-color,construit pentru a oferi niveluri remarcabile de iluminare naturala si echilibrata.
Creat ca un softlight flexibil, fara compromis, TK-280B de 280 W dispune de tehnologia LED avansata Nanlux intr-un design super-subtire cu dimensiunisi functionalitate identica cu a celebrelor Kino Flo . Panourile de difuzie de inalta calitate din seria TK, cu suprafata lor generoasa, asigura o lumina frumoasa, naturala, fara margini ascutite sau umbre.
Iesirea puternica, flicker free, este perfecta pentru utilizare oriunde este necesara iluminare consecventa, versatila. Iesirea LED bi-color controlabila face ca TK-280B sa fie ideal pentru utilizarea in orice mediu de productie. Complet reglabil intre 0 si 100%, cu management CRI de precizie, de la 2700K la 7500K, seria TK permite utilizatorului sa schimbe instantaneu culoarea si intensitate pentru a oferi o gama larga de iluminari. Diversele programe (prestabilite din fabrica) a iluminarii, combinate cu efectele complet personalizabile, adauga posibilitatea de creativitate suplimentara. Meniul intuitiv, cu acces facil, permite utilizatorilor sa compuna, sa selecteze si sa stocheze o mare varietate de scenarii de lumina - prin simpla atingerea unui buton. Pentru o mai mare flexibilitate, seria TK este pe deplin compatibila cu o gama de accesorii optionale de modelare a luminii, incluzand softbox-uri si eggcrate-uri. Pentru a avea control absolut asupra luminii, seria TK suporta control din panou, prin cablu DMX cu optiuni wireless prin Bluetooth incorporat, 2.4G, Lumenradio si CRMX.

Luminile NANLUX TK pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura