Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa NanLux Evoke 1200 Led Spot Light 65280 Lux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17581 lei Lei
Brand
NANLUX
Cod produs
EVOKE-1200
Out Of stock
Descriere
NanLux Evoke 1200 este un nou dispozitiv revolutionar cu LED de 1.2 kW, care depaseste toate sursele de lumina traditionale. Puternic, fiabil si incredibil de flexibil, Evoke are performante mai ridicate fata de toate sursele de iluminat comparabile. Cu Fresnel la 10 spot, ofera nu mai putin de 65280 Lux o distanta de 3 metri! Construit pentru a indeplini cerintele exacte ale cinematografilor, evenimentelor live, fotografilor si profesionistilor in broadcast, indiferent daca il utilizeaza ca un Fresnel, spot, softlight sau o varietate de unghiuri de fasciculul, Evoke 1200 este o revolutie in iluminare.

Acest corp de iluminat nou a fost creat in jurul unei surse puternice cu LED COB software de ultima generatie dezvoltat exclusiv de echipa NanLux. Avansat din punct de vedere tehnologic si extrem de capabil, Evoke 1200 ofera niveluri uimitoare de flicker free, lumina controlabila, comparabila cu cea a unui 1.8 kW PAR sau 2.5 kW HMI Fresnel.

Interfata intuitiva a utilizatorului cu un display de 2.8 inch usor de citit, ofera control precis asupra tuturor aspectelor procesului de iluminare. Rapid de configurat si simplu de operat, Evoke este complet reglabil (dimmable) de la 0 la 100% in intervale ultra-precise de doar 0,1% si ofera o selectie de efecte creative on-board. Pentru mai multa comoditate, setarile utilizatorului si aspectul personalizat pot fi blocate sau stocate pentru utilizare ulterioara.

Proiectat la comanda, cu o carcasa distincta din fibra de carbon, sistemul incorporeaza un yoke cu fixare rapida pentru a permite deplasarea completa si inclinarea cu o rotatie de 360​​ . Constructia robusta, cu materiale de calitate, plus o clasificare IP54, fac ca dispozitivul sa fie ideal pentru utilizare in aproape orice conditii.

Pastrandu-va controlul deplin in orice moment, Evoke accepta atat functionarea prin cablu, cat si cea fara fir prin Nanlink APP, DMX / RDM, Bluetooth si Lumenradio TimoTwo.

Cu un echilibru perfect intre operarea simpla, intuitiva, cu iesire versatila, controlabila, plus capacitatea si comoditatea iluminarii cu LED-uri, Evoke 1200 este toata lumina de care aveti nevoie.

Luminile EVOKE pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura