Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lampa Nanlux TK-450 Daylight LED Soft Panel (TK450) Kino

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7689 lei Lei
Brand
NANLUX
Cod produs
TK-450
Out Of stock
Descriere
Performanta puternica, precisa, Nanlux TK-450 este o solutie de panou soft, construit pentru a oferi niveluri remarcabile de iluminare naturala, echilibrata. Creat ca o solutie puternica cu tehnologie led avansata de 455W , fara compromisuri, softlight, TK-450 are un design foarte subtire cu dimensiuni si functionalitati identice cu ale celebrelor Kino Flo. Panourile de difuzie de inalta calitate, cu o suprafata generoasa, ofera un aspect frumos, natural soft, usor, fara margini ascutite sau umbre.

Modelul ofera iesirea puternica, flicker free, perfecta pentru utilizare in orice instalatie in care o lumina consistenta si fiabila este esentiala. Cu un CCT de 5600K si CRI ridicat, TK-450 ofera niveluri exceptionale de iluminare ultra-eficienta, stralucitoare, uniforma, creand tonuri de skin-uri cu aspect natural si ambianta rafinata,care poate fi deosebit de eficienta in studioul de difuzare si interviuri. Complet reglabil intre 0 si 100%, Seria TK permite utilizatorului sa modifice intensitatea instant. Diversele programe (prestabilite din fabrica)a iluminarii, combinate cu efectele complet personalizabile, adauga posibilitatea de creativitate suplimentara. Meniul intuitiv, cu acces facil, permite utilizatorilor sa compuna, sa selecteze si sa stocheze o mare varietate de scenarii de lumina - prin simpla atingerea unui buton.

Pentru o mai mare flexibilitate, seria TK este pe deplin compatibila cu ogama de accesorii optionale de modelare a luminii, incluzand softbox-uri si eggcrate-uri. Usor, portabil si cu o gama de optiuni de alimentare: adaptorul de curent alternativ furnizat, sau baterie optionala, seria TK este rapid de configurat si simplu de operat in studio, pe platou sau chiar in cele mai indepartate locatii. Pentru a avea control absolut asupra luminii, seria TK suporta control din panou, prin cablu DMX cu optiuni wireless prin Bluetooth incorporat, 2.4G, Lumenradio si CRMX.

Luminile NANLUX TK pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK. Ce este si cum functioneaza aceasta, aflati de aici.

Nota: Retineti ca firmware-ul lampilor NANLUX TK va trebui sa fie actualizat pentru a putea fi utilizat cu aplicatia mobila NANLINK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura