Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera foto Canon EOS 5D Mark IV DSLR (Body)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13988 lei Lei
Brand
5D Mark IV
Out Of stock
Producator
Canon
Rezolutie
30.4 Mega Pixeli
Descriere
Venind in continuarea legendei camerelor "de cursa lunga", cei de la Canon au lansat noul 5D Mark IV DSLR care este o masinarie exceptionala pentru fotografii dar care este capabila si de filmari 4K . Aceast device multimedia are un senzor CMOS full-frame de 30.4MP care face echipa cu un procesor de imagine DIGIC 6+ pentru a balansa rezolutia si detaliile fine cu capacitatile in low-light si sensibilitatea.

Poate lucra cu un negative range de ISO 100-32000, care poate fi extins la un impresionant ISO 50-102400, pentru imagini sharp cu low-noise in toate conditiile. Pe langa aceste imbunatatiri la calitatea imaginii, utilizatorii se pot bucura de un boost de performanta multumita sistemului AF (61-point High Density Reticular AF), Wi-Fi incorporat, NFC, GPS si multe altele. Pe partea video camera integreaza Dual Pixel CMOS AF si Movie Servo AF pentru a pastra focusul in timpul filmarilor. Videografii se pot folosi de touchscreen-ul LCD 3.2" 1.62m-dot pentru a atinge doar ecranul si ajusta punctul de focus.

Cu atat mai mult, camera are acum inregistrare DCI 4K (4096 x 2160) la 30 fps din care utilizatorii pot extrage still-uri de 8.8MP pentru o optiune de captare si mai rapida. Incorporat in arhitectura senzorului Dual Pixel se gaseste o noua caracteristica Canon: Dual Pixel RAW, ceea ce permite reglarea fina a anumitor parametrii de imagine, inclusiv bokeh shift si focus micro adjustment, chiar si dupa ce imaginea a fost inregistrata.

Body-ul a fost si el imbunatatit pentru un comfort sporit si o usurinta mai mare a utilizarii dar si durabilitate si rezistenta la apa, praf si intemperii. Port-ul de telecomanda Canon N3 a fost relocat in partea din fata a body-ului si au adaugat atat GPS/ Wi-Fi cat si NFC pentru a face din acest model o camera conectabila la orice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura