Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Switcher Avmatrix HVS0402U - Micro 4 Channel HDMI Live Video

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2668 lei Lei
Brand
AVMATRIX
Out Of stock
Descriere
Avmatrix HVS0402U este un switcher video multi-format HDMI cu 4 canale cu design compact, intr-o carcasa din metal. Suporta diverse functii, inclusiv comutare video, mixare audio, iesire PGM / multiview / Aux, efecte de tranzitie diferite, Luma Key, Chroma Key, DSK, LOGO, PIP / POP, biblioteca media, generator de modele si culori, etc. Switcherul accepta intrari multi-format (inclusiv semnale HDMI 1080p, 1080i, 720p, 576i si 480p), 2 iesiri HDMI pot fi utilizate ca iesire AUX care poate selecta sursa video de la HDMI 1-4, PVW, PGM sau Clean PGM, iesirea PGM poate fi scalata, compatibila cu o varietate de echipamente. Unitatea sustine un streaming performant si prezentari pe PC prin portul USB-C. De asemenea, utilizatorul poate personaliza diferite setari si poate importa sau exporta rapid configuratia pentru diferite scenarii. Este un comutator video profesional, ce poate fi utilizat pe scara larga in diverse evenimente de teren, cum ar fi biserica, gaming live, sporturi live, studio virtual, educatie, internet, concerte si asa mai departe.

Conectati switcherul de la un computer cu Windows 7/8/10, Mac OS prin iesirea USB, si folositi software-uri ca OBS, PotPlayer, VMix, etc. pentru a realiza streaming live pe platforme ca Youtube, Facebook, Twitter etc. Sursa video a iesirii USB poate fi nu numai iesirea PGM, dar poate fi si HDMI1, HDMI2, HDMI3, HDMI4, PVW sau Clean PGM.

Switcherul accepta Chroma Key si Luma Key, fiind convenabil pentru utilizatori sa lucreze pe culori de fundal albastru/verde si negru, oferind solutii de key-ere in timp real pentru aplicatii de studio virtual sau evenimente live. In plus, utilizatorul poate obtine un nivel exact de culoare prin utilizarea alegerii de

Exista efecte de tranzitie disponibile de la switcherul HVS0402U: WIPE (9x2 modele), MIX si DIP. Efectul de tranzitie functioneaza pentru comutarea prin AUTO si T-Bar. De asemenea, utilizatorul poate avea tranzitie fara efect prin comutarea via CUT.

Switcherul are 2 functii PIP prin care poate suprapune 2 sub-ecrane in iesirea PGM, iar dimensiunea si pozitia sub-ecranelor pot fi ajustate. In plus, utilizatorul poate folosi POP pentru a avea doua ecrane de aceeasi dimensiune suprapuse in iesirea PGM. Utilizatorul poate adauga un logo de pe stick-ul USB in PGM. Dimensiunea si pozitia logo-urilor pot fi ajustate si imaginea logo-ului poate fi format PNG, JPG, BMP etc.

Switcherul video are o functie puternica de gestionare media (media management) incorporata, cu 49 de modele presetate. Utilizatorul poate, de asemenea, sa importe imagini de pe stick-ul USB sau sa capteze si sa stocheze imaginea tip captura de ecran a HDMI 1, HDMI 2, HDMI3, HDMI 4, Clean PGM sau PGM.

Switcherul poate amesteca 4 surse audio HDMI incorporat si 2 audio analogic extern (Mic / Line) in iesirea PGM. Utilizatorul poate activa / dezactiva sau regla volumul sau intarzierea audio pentru fiecare audio independent. In plus, 4 surse audio HDMI incorporate pot fi setate la modul AFV.

Software-ul gratuit de control de pe PC poate fi descarcat de pe site-ul web. Utilizatorul poate controla de la distanta toate setarile dispozitivului prin intermediul software-ului de control, inclusiv efecte de tranzitie, configurare audio, setari multiview si management media etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura