Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Switcher portabil Avmatrix PVS0613U Portable 6CH SDI/HDMI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5695 lei Lei
Brand
AVMATRIX
Cod produs
PVS0613U
Out Of stock
Descriere
Avmatrix PVS0613U este un switcher portabil pentru broadcast, ce poate capta necomprimat pentru streaming live, compatibil cu UVC si UAC. Are un monitor LCD FHD IPS de 13.3 inch.

Noua caracteristica PVS0613U este o iesire USB 3.0 de tip C incorporata. Atunci cand va conectati la computer, va functiona ca o camera web pentru a captura calitatea video si audio necomprimata si pentru a transmite in flux productia dvs. catre diverse software si platforme ca YouTube, Facebook, Zoom, Twitch etc. Nu este necesar niciun driver si este compatibil cu Windows 7/8/10, Linux si Mac OS.

Display FHD IPS de 13.3 inch - Switcherul video all-in-one are ecran FHD IPS integrat de 13,3 inci si carcasa din metal solid. Puteti vedea clar PVW, PGM cu bara audio, multiviewer, ceas si meniu pe ecran.

Aplicatie la scara larga - Switcherul video all-in-one cu 6 canale poate fi utilizat pe scara larga in diferite evenimente de teren, cum ar fi sporturi live, studio virtual, educatie, biserica, internet, concert si asa mai departe.

Interfata bogata - 4 x intrari SDI si 2 x intrari HDMI, 2 x iesiri SDI PGM si 1 x iesiri HDMI PGM, 1 x iesire AUX SDI pentru PVW si PGM, 1 x iesire SDI multiview si 1 x iesire HDMI multiview, 1 x iesire USB. Iar interfata este ascunsa in carcasa, pentru a fi protejata.

Design portabil din metal - Switcherul video PVS0613U are o arhitectura remarcabila a carcasei metalice. Este convenabil si potrivit pentru aplicarea in diferite ocazii.

Multi-format & Scaler - Flexibil pentru a accepta 6 surse de intrare cu format diferit si frame rates diferite, cu scaler incorporat, iesirea PGM poate fi scalata la 1080i si 1080p.

Monitorizare Multiview - Iesirea Multiview face mai usoara monitorizarea pe 6 surse de canale, precum si PVW si PGM simultan pe un singur ecran; in plus, un ceas si o lista de meniu se afla in coltul din dreapta jos al multiview.

PiP - Pentru a insera o a doua imagine in imaginea principala sau in exteriorul ei. Pur si simplu ajustati dimensiunea si pozitia, apoi se aplica programului.

Efecte De Tranzitie - Tranzitia intre PVW si PGM cu efect de stergere / amestecare / estompare (WIPE / MIX / FADE) prin T-Bar & AUTO.

Mixer Audio - Un mixer audio incorporat poate amesteca 2 stereo externe de 3.5 mm & RCA audio si 6 canale de audio incorporat.

Design portabil din metal - Switcherul video PVS0613U are o arhitectura remarcabila a carcasei metalice. Este convenabil si potrivit pentru aplicarea in diferite ocazii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura