Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Switcher Avmatrix MSS1611-S 1RU 166x16 Seamless SDI Matrix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6238 lei Lei
Brand
AVMATRIX
Cod produs
MSS1611-S
Out Of stock
Descriere
Avmatrix MSS1611-S 1RU 16×16 Seamless SDI Matrix Switcher este solutia perfecta pentru un proiect de broadcast de mari dimensiuni. Are 16 intrari si 16 iesiri, conexiuni de alimentare redundante si un panou frontal din metal prelucrat elegant, cu ecran LCD de 2.2 inch pentru afisarea etichetelor de rutare. Rutarea poate fi efectuata prin selectarea directa a butonului sau rotirea knobului de control. Switcherul cu matrice 3G-SDI accepta rate standard 3G / HD / SD SDI, bypass automat al ratelor non-standard intre 270 Mbit/s si 3 Gbit/s. Sincronizatorul de cadre incorporat accepta intrarea simultana a semnalului cu diferite rate de cadru de rezolutie, care pot realiza o comutare perfecta fara ecran negru. Poate fi controlat convenabil prin butoanele panoului frontal, sau printr-un software gratis, ce se instaleaza pe computer prin LAN / RS-422.

Comutare dintr-o bucata - sincronizatorul cadrelor este incorporat si accepta simultan intrarea semnalelor cu rate de cadre de rezolutie diferite, care poate realiza comutarea fara sudura, fara ecran negru. Comutarea semnalului este curata fara a fi nevoie de sincronizare REF externa.

Scalarea in sus si in jos (Up and Down) - MSS1611-S este compatibil cu mai multe formate de semnale de intrare in diferite rezolutii si rata de cadru cu tehnologia de detectare automata. Utilizatorul poate seta formatul de iesire in sus sau in jos in functie de nevoia lui.

Metode De Control - MSS1611-s vine cu un panou de control complet, prin care aproape toate functiile pot fi setate prin intermediul acestui panou cu butoanele dedicate, butonul de meniu si ecranul LCD de 2.2 inch. Si cu software-ul gratuit pentru PC ce se instaleaza via Ethernet, utilizatorul il poate controla convenabil de pe un PC cu Windows.

Design Compact si Putere Redundanta - Utilizarea componentelor premium cuplate cu surse de alimentare redundante duble asigura ca dispozitivul functioneaza bine chiar si atunci cand sursa principala de alimentare intampina probleme. Iar designul super-compact 1RU face o potrivire perfecta pentru orice difuzare live sau post-productie, cum ar fi autoutilitare OB, camere de control de broadcast si studiouri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura