Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Casca audio Otto Engineering Single IFB One Wire Earphone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31645 lei Lei
Brand
V1-10437
Out Of stock
Descriere
Otto Engineering IFB ( V1-10437 ) este o casca profesionala destinata folosirii IFB; pe locatie sau in studiorile video de catre moderator / prezentator ( talent ) , de catre trupele speciale de securitate in dispozitiv , de catre coordonatorii de evenimente , de catre securitatea pe aeroporturi si de cea din casinouri si cluburi . Kitul cuprinde casca propiu zisa , un cablu drept de 120 cm cu terminatie jack de 3.5 mm prevazut si cu clips pentru prinderea de bluza sau sacou si un cablutransparent .

Casca V1-10437 este interconectabila cu orice alt sistem de comunicatie si ascultare asistata wireless sau pe fir ( intercomunicatie ) de la alte firme de exemplu Voice Technologie , Otto Engineering , Datavideo , Telex , etc. Mai multe detalii pe site-ul producatorului www.ottoexcellence.com . Produs manufacturat in USA .
Pachetul contine:casca moderator / prezentator / talent , trupe securitate : Otto Engineering one wire earphone V1-10437 ; cablu cu aliaj rezistent la intindere si izolatie cu kevlar pentru rezistenta la stress pe lungime / forfecare cu lungime de 120 cm si clips prindere inclus ; culoare bej ( beige ) ; jack 3.5mm pentru cuplarea la orice model de beltpack pentru comunicatie ;

Accesorii optionale recomandate:belpack , intercomunicatie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura