Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera video Panasonic Lumix GH5 II Mirrorless, 12-60mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7746 lei Lei
Brand
Panasonic
Cod produs
DC-GH5M2M
Out Of stock
Producator
Panasonic
Descriere
Panasonic Lumix GH5 II (DC-GH5M2M) Mirrorless Camera with 12-60mm f/3.5-5.6 Lens este un kit alcatuit din camera Panasonic Lumix GH5 II Body si obiectivul Panasonic Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S.

Panasonic Lumix GH5 II (DC-GH5M2) Descatuseaza-ti creativitatea. Reda totul in timp real.

Camera foto mirrorless hibrida, cu capacitate de redare in flux in timp real si inregistrare video la rezolutie C4K 60p/50p pe 10 biti.

Un instrument ideal pentru creatii video

LUMIX GH5M2 este o camera foto hibrida care satisface nevoile tuturor creatorilor. De la redare in flux si inregistrare gata de livrare pana la inregistrare in format V-log L necomprimat si interval dinamic cu 12 trepte, adecvate pentru postproductie avansata. Cu inregistrarea la rezolutie C4K/4K 60p/50p in format 4:2:0 pe 10 biti si la rezolutie C4K/4K 30p/25p/24p in format 4:2:2 pe 10 biti ALL-Intra la 400 Mb/s, este oferita inregistrare fara limite pentru toate setarile. * Sunt acceptate simultan inregistrarea interna si iesirea in timp real prin HDMI pe 10 biti. * Cu conditia ca respectiva camera foto sa fie intr-un mediu in care operarea este garantata. Durata de inregistrare depinde de capacitatea bateriei si a cartelei de memorie SD. Inregistrarea se poate opri automat la rezolutia C4K/4K 60p/50p pe 10 biti si in modul Anamorphic (Anamorfic) pentru a proteja camera foto.

Functie V-Log L preinstalata

LUMIX GH5M2 are un interval dinamic de 12 trepte cu V-Log L preinstalat, iar specialistii care realizeaza gradarea culorilor pot utiliza aceleasi valori LUT pe care le utilizeaza cu V-Log. Caracteristici V-Log/V-Gamut si LUT AICI.

Sursa de alimentare/incarcare prin USB

Convenabila in timpul sedintelor foto lungi din studio sau din alta parte, aceasta caracteristica iti permite sa alimentezi camera foto in timp ce se incarca bateria.* Este inclus un adaptor USB 3.1 Type-C compatibil cu standardul USB PD (USB Power Delivery - Livrare energie prin USB). *acumulatorul trebuie sa fie instalat in camera foto si sa retina un anumit nivel de incarcare ca sa functioneze caracteristica. ・USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.

Redare in flux in timp real in mod wireless (protocol RTMP/RTMPS)

Bucura-te de redare in flux in timp real in mod wireless, in interior si in exterior, gratie utilizarii facile prin aplicatia LUMIX Sync (Android/iOS). Reda in flux in timp real evenimente, oriunde si oricand, la calitatea pe care doar o camera foto cu un singur obiectiv digital, mirrorless o poate oferi. ・In principiu, este posibila redarea in flux in timp real pe platforme care respecta standardul RTMP/RTMPS (compatibilitatea cu toate platformele nu este garantata). Pot exista cazuri in care redarea in flux in timp real nu este posibila atunci cand se modifica serviciul platformei. Pentru mai multe informatii, consulta clauzele si conditiile platformei. ・Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc. ・iOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in Statele Unite si in alte tari, fiind utilizata sub licenta.

Senzor MOS de 20,3 MP imbunatatit, cu strat de acoperire AR

Un strat de acoperire AR (antireflex) elimina eficient petele de lumina si surprinde expresia luminii ca atare, chiar si in medii dificile de inregistrare, inconjurate de lumina puternica precum iluminarea de fundal, obtinand o frumusete vizuala de inalta calitate, atat pentru videoclipuri, cat si pentru imagini.

Focalizare automata cu tehnologie IA

Sistemul are FA de inalta precizie si cu viteza ridicata si tehnologie cu invatare avansata pentru recunoasterea fetelor umane, a ochilor, a capetelor si a corpurilor, precum si a animalelor.

Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte

Sistemul Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe combina controlul caracteristicilor Body I.S. (Stabilizator imagine pentru carcasa) si Lens O.I.S. (Stabilizator imagine
Trimite mesaj
Din Gura in Gura