Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera video Panasonic Lumix DC-BGH1 Cinema 4K Box

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9482 lei Lei
Brand
Panasonic
Cod produs
DC-BGH1E
Out Of stock
Producator
Panasonic
Descriere
Panasonic Lumix DC-BGH1 Cinema 4K Box este o camera de cinema digitala, modulara, de tip box, cu un factor de forma in miniatura, ceea ce o face ideala pentru lucrul cu gimbaluri si drone, precum si pentru broadcast, streaming live, vlogging si productie cinematografica. BGH1 este o camera mirrorless, cu capacitate de inregistrare video la rezolutie C4K 60p/50p, pe 10 biti.

Camera de tip cinematografic si cu transmisie in direct, stil Box
ISO dual nativ, inregistrare la rezolutie C4K/4K 60p pe 10 biti, interval dinamic cu 13 trepte gratie functiei V-Log L, totul intr-o camera stil BOX usor de implementat, pentru flexibilitate crescuta la inregistrare.

Senzor Live MOS de 10.2 MP la standard ISO dual nativ

LUMIX BGH1 are un senzor Live MOS de 10.2 MP cu tehnologie la standard ISO dual nativ, pentru performanta video extraordinara in lumina difuza. * Numele Micro Four Thirds™ si siglele Micro Four Thirds sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Olympus Corporation, in Japonia, in Statele Unite, in Uniunea Europeana si in alte tari si regiuni.

Interval dinamic larg de 13 trepte cu V-Log L

LUMIX BGH1 are un interval dinamic larg de 13 trepte cu V-Log L, iar specialistii care realizeaza gradarea culorilor pot utiliza aceleasi valori LUT pe care le utilizeaza cu V-Log.

Inregistrare interna/externa la rezolutie C4K/4K 60p pe 10 biti

Sunt acceptate simultan inregistrarea interna la rezolutie C4K/4K 60p in format 4:2:0 pe 10 biti si inregistrarea externa la rezolutie C4K/4K 60p in format 4:2:2 pe 10 biti cu iesire in timp real prin HDMI.

O premiera in gama LUMIX: Iesire simultana SDI/HDMI

Simultan, poti sa monitorizezi iesirea SDI, sa inregistrezi extern iesirea HDMI si sa controlezi camera la distanta prin tethering USB sau LAN.

Gestionarea caldurii = inregistrare fara limite

Cea mai buna tehnologie LUMIX de disipare a caldurii este aplicata pentru a permite acestui aparat compact si usor sa asigure inregistrare video fara limite in toate modurile de inregistrare.

Control la distanta cu LUMIX Tether pentru Multicam

Inregistrarea pe mai multe camere prin conexiune de cablu Ethernet cu software-ul LUMIX Tether pentru Multicam* permite productii video mai eficiente. * Software-ul LUMIX Tether pentru Multicam va fi furnizat in pachetul de livrare al camerei BGH1.

O premiera in gama LUMIX: Camera compatibila Ethernet/PoE+

Prin simpla conectare a modelului BGH1 printr-un cablu Ethernet, camera va fi alimentata prin Ethernet* si va permite controlul la distanta al mai multor camere prin software-ul LUMIX Tether pentru Multicam. * Conform IEEE802.3at.

O premiera in gama LUMIX: Functii Genlock IN (Intrare GenLock) si Timecode IN/OUT (Intrare/iesire cod de timp)

Suportul Genlock IN (Intrare Genlock) permite redarea in flux si controlul mai multor camere. Utilizat in combinatie cu functia de cod de timp, asigura o productie video de inalta precizie in timp real.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura