Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera video Panasonic AW-HE50S / AW-HE50SE (HD/SD-SDI)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2176944 lei Lei
Brand
PANASONIC AW-HE50S / AW-HE50SE
Out Of stock
Descriere
Anasonic AW-HE50S ( AW-HE50SE ) este un nou model de camera video robotizata ( cu mecanism Pan & Tilt integrat ) cu output HD/SD-SDI . Seria AW-HE50 este un component cheie in politica companiei Panasonic referitoare la sistemele de Protocol Internet ( IP ) si control Serial . Pana la 100 camere robotizate AW-HE50 pot fi comandate prin noul controller Panasonic AW-RP50 dar ele pot fi comandate si serial ( RS-422 ) prin toata gama de controlere AW de la Panasonic sau de la alti producatori sau prin computer . Cu o calitate extraordinara a imaginii peste concurenta ( aka Sony BRC-Z330 ) , cu multe caracteristici prevazute deja din contructie ( nu ca la concurenta de achizitionat ulterior ) si mai ales cu un pret mult mai avantajos , Panasonic AW-HE50S reprezinta practic optiunea ideala pentru productiile TV / Cablu / Evenimente sportive in direct , etc. Panasonic AW-HE50S incorporeaza un senzor de ultima generatie MOS Full HD 1/3inch , are output-ul inregistrarii in HD ( 1080/50i , 720/50p ) sau SD ( 576/50i ) si este dotat cu un exceptional obiectiv HD cu zoom optic 18X ( 10X digital ) . Iluminarea minima obtinuta de acest tandem este de min 3LUX adica DE DOUA ORI MAI BUNA decit a concurentei ( Sony BRC-Z330 = 6 Lux ) . Ca sa nu mai vorbim de integrarea DRS ( Dynamic Range Strech ) care proceseaza digital imaginile multi-zone pe o gama foarte larga dinamica pentru a obtine un video exceptional indiferent de conditile de iluminare , de noua functie Flesh Tone care permite obtinerea unor nuante foarte realiste in cazul filmarii personajelor , de Hybrid Noise Reduction ce reduce ( prin combinarea algoritmilor 2D si 3D ) zgomotul de imagine fara a afecta rezolutia si bineinteles de culorile vii , extraordinare , ale tuturor camerelor video Panasonic . Alte caracteristici ce trebuiesc amintite ale modelului de fata sint : gamma correction in trei pasi , 7 nivele de ajustare a nivelului chroma , posibilitatea de memorizare a pana la 100 presetari ( verso maxim 16 la concurenta ) , shutter electronic ( 1/100 to 1/10,000 / sec ) cu synchro scan , tally light si bracket inclus in kit pentru montajul pe plafon sau sliding track . Pentru montajul camerei HE50 pe plafon sau pe un perete 2 minute sint deajuns unui singur tehnician pentru fixarea bracketului in cele 5 suruburi ( spre deosebire de Sony unde sint necesari 2 tehnicieni si minim 10 minute de munca sustinuta pentru prinderea in cele peste 15 suruburi ... ). Panasonic AW-HE50S este asamblat intr-o carcasa cu dimensiuni compacte ( 160 mm x 178 mm x 166 mm ) si usoara ( doar 1.4Kg ) , actionata de doua motoare foarte precise cu viteza variabila pe ambele axe ( pan & tilt ) , cu miscare fluida si ultrasilentioase .

Pachetul contine: Panasonic AW-HE50S camera robotizata HD cu output HD/SD-SDI ; bracket de montaj pe tavan ; suruburi montaj ; adaptor curent ; invelitoare cablu ; 3 ani garantie .

Accesorii optionale recomandate: Panasonic AW-R[50E remote controller ; Panasonic AW-HS50 mixer ; Panasonic AW-CA2056g cablu multiplu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura