Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Camera video motorizata Panasonic AW-HE50H / AW-HE50HE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14700 lei Lei
Brand
PANASONIC AW-HE50H / AW-HE50HE
Out Of stock
Descriere
Panasonic AW-HE50H ( AW-HE50HE ) este un nou model de camera video robotizata ( cu mecanism Pan & Tilt integrat ) cu output HDMI .

Seria AW-HE50 este un component cheie in politica companiei Panasonic referitoare la sistemele de Protocol Internet ( IP ) si control Serial .

Pana la 100 camere robotizate AW-HE50 pot fi comandate prin noul controller Panasonic AW-RP50 dar ele pot fi comandate si serial ( RS-422 ) prin toata gama de controlere AW de la Panasonic sau de la alti producatori sau prin computer .

Cu o calitate extraordinara a imaginii peste concurenta ( aka Sony BRC-Z330 ) , cu multe caracteristici prevazute deja din contructie ( nu ca la concurenta de achizitionat ulterior ) si mai ales cu un pret mult mai avantajos , Panasonic AW-HE50H reprezinta practic optiunea ideala pentru aplicatii ca evenimente sportive , conferinte , productie cablu , productie publicitara , filmari evenimente , wedding , etc.

Panasonic AW-HE50H incorporeaza un senzor de ultima generatie MOS Full HD 1/3inch , are output-ul inregistrarii in HD ( 1080/50i , 720/50p ) sau SD ( 576/50i ) si este dotat cu un exceptional obiectiv HD cu zoom optic 18X ( 10X digital ) . Iluminarea minima obtinuta de acest tandem este de min 3LUX adica DE DOUA ORI MAI BUNA decit a concurentei ( Sony BRC-Z330 = 6 Lux ) .

Ca sa nu mai vorbim de integrarea DRS ( Dynamic Range Strech ) care proceseaza digital imaginile multi-zone pe o gama foarte larga dinamica pentru a obtine un video exceptional indiferent de conditile de iluminare , de noua functie Flesh Tone care permite obtinerea unor nuante foarte realiste in cazul filmarii personajelor , de Hybrid Noise Reduction ce reduce ( prin combinarea algoritmilor 2D si 3D ) zgomotul de imagine fara a afecta rezolutia si bineinteles de culorile vii , extraordinare , ale tuturor camerelor video Panasonic .

Alte caracteristici ce trebuiesc amintite ale modelului de fata sint : gamma correction in trei pasi , 7 nivele de ajustare a nivelului chroma , posibilitatea de memorizare a pana la 100 presetari ( verso maxim 16 la concurenta ) , shutter electronic ( 1/100 to 1/10,000 / sec ) cu synchro scan , tally light si bracket inclus in kit pentru montajul pe plafon sau sliding track . Pentru montajul camerei HE50 pe plafon sau pe un perete 2 minute sint deajuns unui singur tehnician pentru fixarea bracketului in cele 5 suruburi ( spre deosebire de Sony unde sint necesari 2 tehnicieni si minim 10 minute de munca sustinuta pentru prinderea in cele peste 15 suruburi ... ).

Panasonic AW-HE50H este asamblat intr-o carcasa cu dimensiuni compacte ( 160 mm x 178 mm x 166 mm ) si usoara ( doar 1.4Kg ) , actionata de doua motoare foarte precise cu viteza variabila pe ambele axe ( pan & tilt ) , cu miscare fluida si ultrasilentioase . Muuuult peste orice ofera concurenta ! La un pret fara rival ! Pretul achizitiei camerelor robotice este foarte rapid amortizat de catre studiourile TV prin economiile salariale derivate din faptul ca mai multe camere pot fi operate de catre un singur tehnician video . Lucru cu atat mai important azi , in plina criza financiara ... Panasonic . Ideas for Life .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura