Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Lavaliera UHF Dual Channel Wireless Boya BY-WM8 Pro-K2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1399 lei Lei
Brand
BY-WM8 Pro-K2
Out Of stock
Producator
Boya
Descriere
Boya BY-WM8 Pro-K2 este un sistem upgradat de microfon wireless cu doua canale UHF pentru captarea audio cu doi subiecti, potrivit pentru o gama larga de aplicatii wireless, cum ar fi interviuri, colectii electronice de stiri (ENG), productii electronice de camp (EFP), productie de filme, aplicatii de afaceri si educationale si multe altele.

Sistemul este alcatuit din doua transmitatoare TX8 Pro si un receptor RX8 Pro. Dispune de un display LCD usor de citit, o gama larga de latime de banda RF, tuning sintetizat PLL si circuite ce beneficiaza de comprimare-expandare digitala (digital companding). Receptorul are iesiri jack pentru microfon si casti. Transmitatorul include un jack MIC si un jack LINE IN.

Caracteristici: comprimare-expandare digitala; pana la 48 canale selectabile; Dual-Channel; pana la 32 MHz latime de banda de transmisie; sincronizare wireless usoara si flexibila intre transmitator si receptor prin infrarosu; operarea meniului este usoara si accesibila; functie de mute; gama larga de accesorii adapteaza sistemul la cele mai multe cerinte; blocarea butoanelor evita schimbarea accidentala a setarilor; gama de transmisie: pana la 100 de metri; alimentare: doua baterii AA; timp de operare: peste 6 ore.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura