Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Microfon lavaliera Sennheiser EW 122P G4-B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2578 lei Lei
Brand
EW 122P G4-B
Out Of stock
Producator
Sennheiser
Descriere
Sennheiser EW 122P G4-B Camera Mount Wireless Kit with ME4 Lavalier Mic (626 - 668MHz) este o solutie pentru un sunet de calitate in transmisii (live, broadcast si film, afaceri si aplicatii educationale), oferind cea mai mare flexibilitate pentru sunetul de pe filmari si inregistrari in aer liber. Un sistem robust de microfon fara fir, care ofera o calitate excelenta a sunetului, montare simpla si usurinta in utilizare.

Are un sistem wireless integrat, cu o flexibilitate ridicata pentru sunetul de calitate la transmisii, inclusiv microfonul clip-on ME 2-II (omni-directional) sau ME 4 (cardioid) pentru o inteligibilitate excelenta a vorbelor si utilizarea zilnica la locatie. Acest pachet include receptorul EK 100 G4 ce se pune pe camera, transmitatorul SK 100 G4 si microfonul lavalier ME 2. Accesoriile includ un suport pentru camera CA 2, cablu de 3.5 mm la 3.5 mm si un cablu 3.5 mm la XLR.

Transmitatorul SK 100 G4 si receptorul EK 100 G4 beneficiaza de un ecran LCD cu contrast ridicat si un buton de escape dedicat. Acestea sincronizeaza canalul si frecventa prin atingerea unui buton. In plus, un acumulator reincarcabil optional va permite sa incarcati bateriile in timp ce acestea raman in interiorul unitatilor. Adaptorul pentru montare pe camera CA 2 ofera o instalare usoara pe o patina de camera.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura