Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Card memorie Angelbird 64 GB pentru Panasonic GH5 & GH5S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

969 lei Lei
Brand
64 GB
Out Of stock
Producator
Angelbird
Capacitate
2 MB
Tip
SD
Descriere
Conceput pentru camerele Panasonic GH5 si GH5S, 64 GB Match Pack de la Angelbird imbina doua carduri de memorie AV Pro UHS-II SDXC de 64 GB si beneficiaza de canalul de transmisie UHS-II pentru a suporta viteze de citire sustinute de 300 MB/s si viteze de scriere sustinute de 260 MB/s. De asemenea, acest card a fost proiectat cu clasa V90 Video Speed ​​Class, care garanteaza viteze minime de scriere de cel putin 90 MB/s. Toate acestea permit utilizatorilor sa beneficieze de inregistrari ALL-Intra de 400 Mb/s, 4:2:2, 10-bit, pentru video 4K, 3D si Full HD.

Media UHS-II isi atinge viteza printr-un rand suplimentar de pin-uri si, desi acest card a fost proiectat pentru camere compatibile cu UHS-II/V90, poate fi utilizat si in dispozitive care nu accepta UHS-II/V90. Cu toate acestea, retineti ca acest card va fi setat implicit la clasa de viteza si la bus rating-ul dispozitivului dvs, ca de exemplu UHS-II si V60, care suporta viteze minime de scriere de 60 MB/s, UHS-II si V30, care suporta viteze minime de scriere de 30 MB/s sau UHS-I si U3, care de asemenea suporta viteze minime de scriere de 30 MB/s. Daca dispozitivul dvs. nu accepta U3, acest card este compatibil cu standardele U1 si Class 10, fiecare dintre acestea garantand viteze minime de scriere de 10 MB/s.

Angelbird a proiectat aceste carduri cu protectie impotriva socurilor, a prafului, a apei, a temperaturilor extreme, a razelor X si a magnetilor, in timp ce un switch incorporat de protectie la scriere ajuta la protejarea impotriva stergerii a continutului inregistrat. Made in Austria.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura