Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Accesorii video Konova heavy duty slider k3 150 cm dolly

0 stars: 0.00 din 0 pareri

345 €
Brand
KONOVA SLIDER K3 150 cm
Out Of stock
Descriere
Konova Slider K3 este o evolutie a primului model de slider cu componente manufacturate de roboti industriali in uzina Samsung din Korea .

Doarece sina este foarte performanta specialistii au adus modificari doar picioarelor care acum permit montajul pe orice tip de teren si sant mai usoare decit cele anterioare . Desi caracteristicile sale - din care amintim deplasarea ultralina si silentioasa pe 4 rulmenti profesionali NSK ( Japonia ) cu diametrul de 7.97 mm , profilul CNC machined ( nu pe profile achizitionate de la terti cum sant cele de la Glidetrak sau Active ) si mai ales capacitatea de incarcare de la 1Kg - 15 Kg si o rezistenta a profilului de pana la 50 Kg - sant specifice modelelor cu preturi mai mari de 1000 dolari , Konova slider K3 este propus la un pret foarte avantajos .

Multiplele alternative de montaj : pe podea , pe trepied , pe 2 stative si posibilitatea de a replica miscarea unui traveling profesional , a unei macarale video sau in anumite tehnici de filmare a unui obiectiv tele cu zoom mare , il recomanda drept unealta ideala in trusa fiecarui videograf . Slidecam K3 cu o lungimea de 150 cm vine acompaniat de o geanta de transport .

Datorita performantelor si raportului calitate / pret exceptional Slidecam K3 a fost achizionat de clienti renumiti : studiorile PIXAR ( Hollywood ) , studiouri TV BBC , KBS , Asia Images Group , SBS ,Bridgestone , Apple , etc .

Prezentarea produsului de fata si diverse videoclipuri realizate cu Konova Slidecam pe linkul urmator www.vimeo.com . Pentru mai multe detalii click pe site-ul producatorului la www.konova.com . Recomandat pentru productia video cu orice tip de echipament : DSLR , camera video , camera video Hybrid ( Panasonic AF101 / AF100 , Sony F3 , Sony FS100 , Sony FS700 , Sony F5 ) , de la telefon mobil pana la camere de cinematografie . Made in Korea .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura